Vacature Junior Projectcoördinator Proces & Beheer Hilversum

  • Vakgebied: Project coordinator
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Holland
  • Plaats: Hilversum
  • Salarisindicatie: 3000 - 4000 per maand
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 25 februari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Vijf dagen per week coördineren, processen optimaliseren, nieuwe projecten beheren, locaties bezoeken, plannen, vooruitdenken, hard werken maar vooral ook lachen en samenwerken. Het is een vak apart en zeker niet voor elke Projectcoördinator weggelegd, maar de strakke deadlines en vluchtige doorlooptijden daar weet jij uiteindelijk wel je draai in te vinden. Deze positie daagt je uit om samen met de Manager Projectbeheersing tot het uiterste te gaan.

Organisatie
Wat doet de organisatie? Met ruim 1200 werknemers realiseert onze partner door heel Nederland boven- en ondergrondse infrastructuur. Zij houden zich bezig met het aanleggen, onderhouden en beheren van gas-, water- en elektriciteitsleidingen door het hele land. Zoals je misschien wel weet liggen er kilometers aan ondergrondse leidingen door ons land. Daarom is bepaalde mate van expertise en vakkennis zeker van belang om aan deze leidingen te mogen werken. Onze opdrachtgever heeft deze kernwaarden dan ook hoog in het vaandel staan.
Afdeling en werksfeer
Dit bedrijf staat bekend om haar trouwe vakmensen, korte communicatielijnen en voldoende doorgroeimogelijkheden. Wegens toenemende projecten zoeken zij een startende Projectcoördinator Proces & Beheer die het vaste team komt versterken.

Functiebeschrijving

Een kort omschrijving van wat jij mag doen:
– Om te beginnen ben jij de rechterhand van de Manager Projectbeheersing en draag je de verantwoordelijkheid voor beheersen van het project. Hierbij rekent het projectteam op jou;
– Je stelt daarnaast de projectplanningen op het houd deze bij;
– Je beheerst en bewaakt de voortgang van projecten op het gebied van tijd, geld, risico’s, planning en eventuele afwijkingen;
– Je signaleert voortijdig eventuele knelpunten en zorgt voor een tijdige terugkoppeling richting het projectteam.

Functie-eisen

Profiel
Competenties
Jij beheerst het project. Hierdoor is het belangrijk om te beschikken over analytische vaardigheden en met een kritisch oog naar eventuele verbeteringen kan kijken. Daarnaast zoeken wij een flexibel persoon met een proactieve houding. De projecten bevinden zich op meerdere locaties in het land, dus uiteraard vind jij het ook leuk om te reizen. Tot slot neem je graag de verantwoordelijkheid en heb je zowel mondeling als schriftelijk goede uitdrukkingsvaardigheden.
Functie eisen
De ideale Projectcoördinator heeft:

– Een (bijna) afgeronde HBO of WO opleiding Civiele techniek of Technische bedrijfskunde;
– Kennis van, of affiniteit met Systems Engineering en UAV-GC contracten.
Heb je een andere technische opleiding gevolgd en werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Dan nodig ik je bij interesse in deze functie ook uit om te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben zij in petto voor jou?
– Een brutomaandsalaris tussen €2.780 en € 3.867 op fulltime basis;
– Een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving;
– Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen;
– Informele bedrijfscultuur;
– Reiskostenvergoeding;
– 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
– Een goede pensioensregeling.
Heb jij nog vragen over deze vacature of ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met mij (Tamara Hassan) telefonisch of via WhatsApp, maar mailen mag natuurlijk ook naar t.hassan@connetix.nl
088-5062211
06- 82415015
Mocht je graag een andere stap willen maken (niet direct passend bij je opleiding of je persoonlijkheid) en wil je hierover met mij praten, neem dan ook gerust contact op.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!