Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst Delft

  • Vakgebied: Verkoop binnendienst
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Zuid-Holland
  • Plaats: Delft
  • Salarisindicatie: 3000 - 4000 per maand
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 23 februari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Wil je letterlijk en figuurlijk de grondlegger zijn van grootse projecten? Werk je graag in een klein team? Als je het uitdagend vind om in contact te zijn met alle lagen van de bouw, dan is Joosten Kunststoffen in Vlaardingen dé werkgever waarbij jouw geluk niet op kan.

Joosten Kunststoffen is van oorsprong een familiebedrijf en telt nu al meer dan 55 werknemers door heel Nederland. Door de naam die Joosten Kunststoffen heeft opgebouwd is er ruimte om de familie uit te breiden. Er heerst een sterk teamgevoel en een gezonde werkethiek. Als je ergens niet uitkomt, dan staan je collega’s altijd voor je klaar. Er worden naast BBQ’s en evenementen met het hele bedrijf ook met het team activiteiten georganiseerd. Elke vrijdagmiddag sluiten wij de week af met een hapje en een drankje.
Joosten Kunststoffen is een grote speler aan het worden in de grond- water en wegenbouw. Zonder dat je het weet, maak je dagelijks gebruik van projecten waaraan wij hebben meegewerkt. Wij leveren van kunststof ondergronden voor hockeyvelden tot oplossingen van volledige windmolenparken. Met jouw input lever je een directe bijdrage aan de toonaangevende infrastructuur van Nederland. Binnenkort verhuizen wij naar een nieuw kantoor, waar je kunt opladen in onze eigen bar.
Nieuwsgierig hoe jouw nieuwe uitdaging eruit gaat zien? Lees dan verder!

Functiebeschrijving

Wil je letterlijk en figuurlijk de grondlegger zijn van grootse projecten? Werk je graag in een klein team? Als je het uitdagend vind om in contact te zijn met alle lagen van de bouw, dan is Joosten Kunststoffen in Vlaardingen dé werkgever waarbij jouw geluk niet op kan.
In je rol als commercieel medewerker binnendienst bij Joosten Kunststoffen is geen week hetzelfde, klinkt cliché, maar bij Joosten Kunststoffen is dat ècht het geval. Dit is wat je kan verwachten op een werkdag:
– Je start je dag met een kop koffie samen met je collega’s.
– Jouw mailbox heeft een aantal mails van jouw klanten, je belt ze op, dit vind je prettiger dan terugmailen.
– Je komt er even niet uit met een klant, je zet de klant in de wacht en vraagt je collega’s of zij je kunnen helpen. Er staan twee collega’s op om met je mee te kijken
– Er zijn een aantal aanvragen die je oppakt en gaat behandelen.
– Een collega vraagt of iemand tijd heeft voor een potje darts, je aarzelt niet en maakt je collega helemaal in.
– Er staat een nieuwe training voor je ingepland en volgt deze op locatie.
– Je hebt nog tijd over om nieuwe calculaties voor te bereiden, je pakt een blikje fris uit de koelkast en gaat aan de slag.
– De werkdag zit erop! Je bespreekt met je collega’s nog even je plannen voor de avond en hebt het gevoel alsof je dag voorbij is gevlogen.

Functie-eisen

Als commercieel medewerker binnendienst heb je ervaring in een commerciële functie opgedaan en ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving om je opgedane kennis in te zetten en verder te ontwikkelen. Je staat stevig in je schoenen, beschikt over doorzettingsvermogen, enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden. Als commercieel talent ga je geen uitdaging uit de weg en haal je energie uit het helpen van klanten en leveranciers. De ideale collega brengt mee;
– MBO werk en denkniveau;
– sterke communicatieve en commerciële vaardigheden;
– doorzettingsvermogen;
– ervaring als Sales medewerker of in de binnendienst;
– 1-4 jaar relevante werkervaring;
– een gezonde dosis ambitie.
We leven alleen niet in de ideale wereld. Mocht je daarom wel raakvlakken hebben en ben je zeer gemotiveerd dan komen wij ook graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een innovatief groeiend internationaal bedrijf die het beste in haar personeel naar boven wil halen. Daarnaast kun je rekenen op;
– een contract met intentie tot een vaste aanstelling;
– salaris tussen de € 2.500, – en € 3.500, – afhankelijk van jouw ervaring;
– een 40-urige werkweek met werktijden van 8:00 – 17:00 uur;
– 27 vakantiedagen;
– aantrekkelijke pensioenregeling;
– jaarlijkse gratificatie;
– interne trainingen met betrekking tot onze producten;
– doorgroeimogelijkheden;
– jaarlijkse Joosten Kunststoffen feestdag met collega’s van andere vestigingen en dochterondernemingen;
– diverse uitjes met collega’s;
– een warm welkom in de familie van Joosten Kunststoffen.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!