Vacature Verzorgende IG in de thuiszorg Arnhem

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Arnhem
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 18 februari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Maandag® is een detacheringsbureau. Gericht op onder andere de zorg- en welzijnssector, waarbij professionals tijdelijke functies kunnen vervullen bij zorgorganisaties. Maandag® biedt een ruime keuze aan vacatures in verschillende zorgdisciplines, met flexibele werkuren en de zekerheid van een vast contract.
Het salaris voor deze functies ligt tussen de € 2.135,43 en € 2.937,68, conform de CAO VVT.

Functiebeschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de thuiszorg? Zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Verzorgende IG voor een thuiszorgorganisatie in Arnhem.
Als Verzorgende IG in de Thuiszorg ben je verantwoordelijk voor het verlenen van professionele zorg aan huis aan mensen die zorg nodig hebben vanwege een ziekte, beperking of ouderdom. Dit kan zowel fysieke als emotionele zorg zijn. Bij de thuiszorg staat de cliënt centraal en ben je in staat om op een individuele manier te werken en te anticiperen op de wensen en behoeften van de cliënt.
Wat maakt werken in de thuiszorg zo leuk? Ten eerste is het werken met mensen altijd een uitdaging en geeft het voldoening om een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van de cliënt. Daarnaast is de thuiszorg een afwisselende werkomgeving, waarbij geen dag hetzelfde is. Je werkt in verschillende huishoudens en komt in contact met verschillende mensen en culturen.
Als Verzorgende IG in de thuiszorg zijn je belangrijkste taken:
– Het verlenen van professionele zorg aan huis, zoals het verzorgen van wonden, het toedienen van medicatie en het verrichten van verpleegkundige handelingen.
– Het ondersteunen van cliënten bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, zoals het aankleden, wassen en eten.
– Het bieden van emotionele ondersteuning en het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving voor de cliënt.
– Het opstellen en bijhouden van zorgplannen en het overleggen met andere zorgverleners.
– Het signaleren van veranderingen in de gezondheidstoestand van de cliënt en hierop adequaat reageren.

Functie-eisen

Voor deze functie is een afgeronde MBO 3 opleiding Verzorgende IG vereist. Daarnaast is het noodzakelijk dat je een auto bezit, aangezien je naar verschillende huishoudens moet reizen om de zorg te verlenen en dit zelfstandig moet kunnen doen. Flexibiliteit is ook een essentiële vereiste.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 651 303 289

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!