Vacature ZZP’er in de zorg of in loondienst? Utrecht

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Utrecht
  • Plaats: Utrecht
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 17 februari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Maandag® is de detacheerder in de publieke sector. Waarom? Binnen Maandag® bieden wij persoonlijke aandacht en begeleiding. Wij staan voor de langdurige arbeidsrelatie waarbij jij het centrale middelpunt bent. Samen met jou kijken wij naar wat jouw drijfveren zijn en wat jij wilt bereiken in de toekomst. Binnen Maandag® staat werkgeluk op nummer één en dit willen wij graag aan jou doorgeven.
Herken jij jezelf in dit bovenstaande profiel? Lijkt Maandag® je een mooie werkgever om voor te werken? Wacht dan niet en solliciteer meteen en wie weet ervaar jij binnenkort het echte werkgeluk. 

Functiebeschrijving

We komen uit een gekke periode waarin alle handen aan het bed meer dan nodig waren. Echter merk ik op dit moment dat de vraag naar ZZP’ers aan het afnemen is. Dit is natuurlijk niet fijn voor alle ZZP’ers in de zorg die elke dag deze sector draaiende houden. Binnen Maandag hebben wij natuurlijk oog voor jou als ZZP’er en proberen wij altijd onze best te doen om de perfecte opdracht te vinden.
Echter is dit misschien ook een realisatiemoment, waarbij je jezelf kan afvragen waarom je eigenlijk ZZP’er bent geworden. En wat is daadwerkelijk het verschil aan het einde van de dag?
Binnen de zorg zijn er genoeg ZZP’ers die een langere periode op dezelfde opdracht zitten, waarbij zij ook een verantwoordelijkheid hebben aan één en dezelfde opdrachtgever. Dit geldt natuurlijk ook voor de mensen in loondienst. Daarnaast hoor ik veel ZZP’ers praten over de financiële voordelen die het ZZP-schap met zich meebrengt. Maar is dit wel echt zo? Je loopt natuurlijk ook veel risico als ZZP’er en wat houd je aan het einde van de dag daadwerkelijk meer over?
Als ZZP’er betaal je natuurlijk je eigen pensioenvoorziening en betaal jij alle verzekeringen die je nodig hebt wanneer je arbeidsongeschikt wordt. Door beide genoemde feiten houd je uiteindelijk min of meer hetzelfde besteedbare inkomen als een medewerker in loondienst. Onderzoeken hebben dit dan ook meerdere malen aangetoond.
Binnen Maandag hebben wij mogelijkheden voor zowel ZZP’ers als mensen in loondienst. Detacheren zou namelijk ook een antwoord kunnen zijn voor beiden en dat is waar wij binnen Maandag ijzersterk in zijn. Hierin heb jij de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers ervaring op te doen. Daarnaast ben ik volledig verantwoordelijk voor jou als professional en hoef jij je alleen maar te focussen op je werk. Bij ons heb je de zekerheid van een (vast)dienstverband, maar kun jij wel de afwisseling vinden die je zoekt.
Ik zou graag met jou het gesprek aan willen gaan over wat jou het beste past en waarom? Ik drink graag online een bak koffie met je.

Functie-eisen

– Afgeronde zorg opleiding (Verzorgende IG, MBO verpleegkunde, HBO verpleegkunde etc.)
– Energiek en passie voor het vak
– In het bezit van rijbewijs B

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 657 642 009

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!