Vacature HBO Verpleegkundige Eindhoven

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Plaats: Eindhoven
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Ervaren
  • Plaatsingsdatum: 16 februari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Bij maandag staat centraal dat mensen met werk verbonden worden en dat onze professionals zin hebben én vooral houden in hun werk. Dit is te bereiken door werk te zoeken dat bij jouw capaciteiten, ambities en voorkeuren past. Dus een werkomgeving zoeken waar jouw krachten het beste tot hun recht komen. En daarom hopelijk elke dag frisse energie mee te brengen naar de werkvloer. Onze professionals maken het verschil, en zijn ambitieus. En daarom kijken we graag naar jouw wensen en doelen, om zo voor een steigende lijn binnen jouw carrière te zorgen.
Wat heeft Maandag jou te bieden:
– Maandag biedt verschillende dienstverbanden aan
– Er is persoonlijke begeleiding door je Recruiter en Accountmanager
– Ben jij nooit uitgeleerd en ontwikkel jij jezelf graag verder ? Maandag biedt mogelijkheid tot cursussen en opleidingen via onze Maandag Academy!

Functiebeschrijving

Heb jij echt een hart voor mensen ? En wil jij als HBO verpleegkundige graag een verschil gaan maken door een nieuwe stap of uitdaging in jouw carrière, dan is dit de juiste plek voor jou!
Als HBO verpleegkundige stroop je graag je mouwen op. Je zit namelijk niet graag stil en weet wel van aanpakken. Je laat jezelf bij problemen niet snel uit het veld slaan en kan goed om je heen observeren. Zo heb je namelijk niet alleen oog voor de patiënt, maar ook voor zijn of haar omgeving en de nieuwste medische ontwikkelingen. Het is ook erg belangrijk dat je goed in een dynamisch team kunt functioneren om er zo voor de zorgen dat de beste zorg wordt verleend. Waarom wij jou nodig hebben is om jouw kennis en kunnen bij verschillende opdrachtgevers te gaan delen. Om er zo voor te zorgen dat alles binnen de afdelingen op rolletjes verloopt.

Functie-eisen

–  Je hebt een afgeronde opleiding HBO- verpleegkundige.
– Je hebt een geldige BIG- registratie.
– Goed met conflicten of onverwachte situaties omgaan  
– Ben je flexibel met betrekking tot werktijden- en locaties. 

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: 31633033266

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!