Vacature Chauffeur C Zakelijke Klanten en HUBS Eindhoven

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Het is onze drive om werknemers en werkgevers in de transport en logistieke wereld bij elkaar te brengen. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. 24/7 drive is hét uitzendbureau voor chauffeurs. We zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E). Via ons vind je altijd de vrachtwagen én werkgever die bij jou past. Ook bieden we opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen en verzorgen we het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95. Door ons grote aanbod aan vacatures heb je meer keuze en kun je kiezen voor een baan én opdrachtgever die ook echt bij jou passen.

Functiebeschrijving

Als vrachtwagenchauffeur C breng en haal jij dagelijks de pallets bij de zakelijke klanten. Dit betekent dat alles met een EPT kan worden verplaatst en dat er niks aan tillen bij zit. Je maakt  tussen de 20 – 25 stops per dagdienst bij klanten of onze HUBS.

In de ochtend start je met een heerlijke beker koffie waarbij jijzelf bepaald hoe je de ritten indeelt, als je de route voor jezelf bepaald hebt dan laad je zelf de pallets in de juiste volgorde in! Hierna ga je de weg op en rijd je je ritten. Aan het eind van de dag zorg je dat de wagen schoon en leeg is.

Functie-eisen

– Rijbewijs met code 95
– Minimaal 24 uur per week beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden

– Een bruto basis salaris van maximaal €2834,- op basis van 40 u.p.w exclusief toeslagen. Dit kan inclusief alle overwerktoeslagen oplopen tot €3293,-;
– Een werkweek van 45u waardoor je iedere week 5 overwerkuren inclusief toeslag krijgt uitbetaald
– 25 vakantiedagen
– Reiskostenvergoeding volgens CAO
– Pensioenregeling
– Je bent de avonden/weekenden thuis
– Sparen voor 24/7 Merchandise
 
– Mogelijkheid om je E rijbewijs te halen.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!