Vacature Werkvoorbereider Elektro

  • Vakgebied: Werkvoorbereider, Techniek/industrie, Operator
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Salarisindicatie: meer dan 4000 per maand
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 15 februari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ben je toe aan een volgende stap als Werkvoorbereider en heb je kennis van elektrotechnische installaties? Bekijk dan snel de vacature Werkvoorbereider Elektro!

Organisatie
Met internationaal duizenden medewerkers kun je ons omschrijven als een grote technische dienstverlener op het gebied van technische installaties ten behoeve van mobiliteitsoplossingen. Met ongeveer 100 werknemers in Nederland verzorgen wij complete projecten op het gebied van onder meer tankinstallaties en betaaloplossingen. Hierin staat innovatie bij ons hoog in het vaandel en voeren wij sinds kort eigen producten om de markt te bewerken. Met het oog op de toekomst en nieuwe ontwikkelingen die komen gaan, zijn wij verzekerd van groei in de komende jaren en zijn we op zoek naar jou!
Afdeling- en werksfeer
Wij zijn een echte no-nonsense organisatie waarin je als Werkvoorbereider zelfverzekerd in je schoenen moet staan. Het kan er hectisch aan toe gaan en je zult soms ad hoc zaken moeten oppakken. Je komt daarmee te werken in een team dat voor elkaar klaar staat en direct naar elkaar moet kunnen zijn. Uiteraard is er ruimte voor een grapje en is humor erg belangrijk voor een goede werksfeer. In een hecht team van enkele Werkvoorbereiders, weet je zeker dat je goed ontvangen zult worden!

Functiebeschrijving

Als Werkvoorbereider Elektro kom je met jouw elektrotechnische kennis ons team versterken en aanvullen. Zoals gezegd kan het een hectische functie zijn waar je tegen moet kunnen. De monteurs die je bijvoorbeeld aan het werk moet zetten, werken zelf ook onder tijdsdruk waarbij efficiënte en directe communicatie noodzakelijk is. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, voorbereiden en coördineren van activiteiten ten behoeve van de tankinstallaties. Dit houdt in dat je:
– nauw overleg voert met klanten;
– werkzaamheden inplant voor de monteurs in de buitendienst;
– zorgt dat alle documentatie en verslaglegging accuraat gebeurt;
– zorgt dat de benodigde materialen beschikbaar zijn;
– alle documentatie rondom VGM verzorgt;
– ook rekening houdt met begrotingen.

Functie-eisen

Functie-eisen
Als Werkvoorbereider kan er veel op je bordje komen dus is het zaak dat je voldoende bagage meeneemt om deze functie goed te kunnen uitoefenen. Daarom vragen we het volgende:
– je hebt een afgeronde MBO of HBO richting Elektrotechniek;
– heb je ervaring als monteur of de opleiding TSI/MSI gedaan, is dat een grote pré;
– je hebt bij voorkeur al enige ervaring als Werkvoorbereider;
– je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen;
– je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– je kunt tekeningen lezen en interpreteren.
Jouw profiel
Zoals eerder vermeld kun je als Werkvoorbereider veel op je bordje krijgen. Monteurs die niet beschikken over de juiste materialen of andere problemen die zich op projectlocaties kunnen voordoen. Jij blijft te allen tijde rustig en weet snel te schakelen tussen klanten, leveranciers en de monteurs. Je weet goed waar je prioriteiten moet stellen en kan goed het overzicht houden zodat je geen zaken over het hoofd ziet.

Arbeidsvoorwaarden

Als Werkvoorbereider kun je bij ons een marktconform salaris verwachten en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zijn een organisatie die ondanks Corona ook het afgelopen jaar zijn gegroeid en ook de komende jaren zullen groeien. Ga je bij ons aan de slag als Werkvoorbereider Elektro, kun je het volgende van ons verwachten:
– een marktconform salaris van € 3.000 tot € 4.500 bruto per maand afhankelijk van ervaring;
– 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
– volledige reiskostenvergoeding;
– gunstige pensioenregeling;
– 8,33% vakantiegeld;
– uitzicht op vast dienstverband;
– mogelijkheid tot volgen van trainingen en cursussen.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!