Vacature Horecamedewerker Strada Tilburg Tilburg

  • Vakgebied: horeca medewerker, Horeca
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Plaats: Tilburg
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 14 februari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Horecamedewerker STRADA Street Food Italiano Tilburg
Pizza’s op zoek naar pizzabakkers! Recent is er een nieuwe locatie van STRADA – Street Food Italiano – gekomen in de vernieuwde Emmapassage. In dit Italiaanse street food concept maken de pizzabakkers de lekkerste ‘pizza al taglio’ – Romeinse plaatpizza. Dit type pizza is al eeuwen een street food ‘preferito’ in Rome, en nu ook in Tilburg!
Meer over STRADA Street Food Italiano
Echt goede pizza, zoals alleen de Italianen deze kennen, herken je aan Semplicità (eenvoud). Dit authentieke product heeft weinig toevoeging nodig. Bij ons zie je dan ook alleen pure en eerlijke ingrediënten van voortreffelijke kwaliteit, zoals ons deeg van zuurdesem. Wij laten ons inspireren en meeslepen door de seizoenen met smaken die écht lekker zijn. Basta!
Je vindt ons momenteel al in Amsterdam, Amstelveen en sinds kort ook Tilburg!
La gusto ultimo
Het geheim van de allerbeste pizza die je ooit gegeten hebt? De bezieling en de liefde voor zowel de ingrediënten als het bakproces! Hiermee creëren we smaken en smaakcombinaties waar je niet omheen kunt. Eén van onze geheimen is dat onze pizza knapperig vanbuiten is en zacht vanbinnen. De basissauzen en zorgvuldig gekozen toppings zorgen voor de ultieme smaakbeleving.
Strada is zeven dag per week geopend. Werktijden van maandag t/m zondag tussen11:30 uur en 19:30 uur

Functie-eisen

Dé Pizzaiolo…
Dé pizzabakker die je het gevoel geeft dat je in een warme, moderne Italiaanse stad op een zwoele zomer middag. Weet alles van de pizza’s en weet precies wanneer de pizza uit de oven moet voor de perfecte crunch! Mouwtjes van de koksbuis opgerold, het is die bravoure die de gast het Italiaanse gevoel geven. Weet in de rustige momenten de juiste voorbereidingen te treffen om tijdens piekmomenten als een baas de juiste pizza’s af- en op te maken.
Dé Il Sorriso…
De glimlach van de zaak. Helpt iedereen met het vinden van hun nieuwe favoriete stukken pizza of foccacia en is een echte multitasker. Deze persoon helpt de gasten met bestellen en afrekenen en zorgt door de dranken. Zit nooit om een babbeltje verlegen, gastvrijheid waar je als gast voor terug komt. Hier en daar spelend met Italiaanse lingo voor een extra knipoog. Ervaring in gastvrijheid is een pré. 
Dé Piccolo…
Een echte teamplayer die tijdens de piekmomenten de collega’s ondersteund en zorgt dat het restaurant er net zo verzorgd uit blijft zien als een blinkend rode Vespa in de zon. Picobello! Weet hoe de dranken bereid moeten worden, haalt de tafels uit en managet de voorraad en de afwas. O, en heeft altijd nog een ondeugende glimlach of knipoog voor de gasten. 

Arbeidsvoorwaarden

Onze menukaart voor jou

– Werken in een geheel nieuw team
– Je zal worden betaald volgens de hospitality cao, waarbij je ook een tegemoetkoming in je reiskosten zal ontvangen plus 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (38 uur) 
óf
– Je verdient een all-in loon (incl. vakantiedagen); 

– 16-jarige € 6,20 per uur 
– 17-jarige € 7,44 per uur
– 18-jarige € 8,68 per uur
– 19-jarige € 9,92 per uur
– 20-jarige € 12,35 per uur
– Hoeveel uur je gaat werken, bespreek je samen in overleg
– Als onderdeel van Albron zijn er volop doorgroeimogelijkheden
– Werken in een enthousiast en gezellig team
Smaakt dit naar meer?
Upload jouw contactgegevens en een korte motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Aniek Beukers via werkenbij@albron.nl.
We beginnen met een trainingsperiode, zo ben je als team goed op elkaar ingespeeld voor de opening!
Benvenuto!

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!