Vacature Projectleider – Woningbouw & Kleine Utiliteit Apeldoorn

  • Vakgebied: Projectleiding
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Apeldoorn
  • Salarisindicatie: n.t.b.
  • Werkervaring: Starter
  • Plaatsingsdatum: 31 januari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Polanski & Partners is gespecialiseerd in de bemiddeling voor midden- en hogerkader binnen de gebouwgebonden installatietechniek.

Heeft de bovenstaande omschrijving je interesse gewekt en zou je graag meer informatie willen ontvangen? Neem dan even contact met me op.
In een oriënterend gesprek kunnen we samen onderzoeken of de bovenstaande vacature goed aansluit bij je persoonlijke ervaring, interesses en toekomstige ambities.

Wil je direct reageren op de bovenstaande vacature. Laat dan even je gegevens achter via de onderstaande knop.

Functiebeschrijving

Als Projectleider Woningbouw & Kleine Utiliteit ben je binnen deze organisatie verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten binnen de installatietechniek. Hoofdzakelijk zijn het elektrotechnische installaties waar je aan de slag mee gaat, hierdoor is het ook zeker handig als jij affiniteit hebt met elektrotechniek. Je komt te werken voor aannemers, woningbouwcorporaties, MKB-klanten en zorginstellingen.

Om je taken goed uit te kunnen voeren is het van belang dat je al goed bent betrokken bij de projecten zij bieden dan ook de kans te kunnen doorgroeien vanuit Werkvoorbereider of Uitvoerder. Naast doorgroeien is het ook een mooie uitdaging voor al bestaande Projectleiders. De aansturing van jouw team doe jij met een hands-on mentaliteit en je bent niet bang om met jouw voeten in de modder te staan. Het team bestaat uit een Werkvoorbereider, Calculator, Tekenaar en meerdere Monteurs. Jouw taak is om het overzicht te bewaren en knopen door te hakken waar nodig.

Functie-eisen

– Je hebt een mbo+ werk- en denkniveau met een opleiding richting de Installatietechniek;
– Je bent administratief sterk en kan goed met stress omgaan;
– Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
– Je weet je team te enthousiasmeren en naar een hoger niveau brengen.

Arbeidsvoorwaarden

– Een uitstekend salaris oplopend tot €5500 bruto per maand gebaseerd op je kennis en ervaring;
– Werken binnen een hechte en innovatieve organisatie;
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld het volgen van trainingen en cursussen;
– Een team van specialisten binnen de elektrotechniek en werktuigbouwkunde waarmee je samenwerkt aan complexe projecten.

Meer informatie
Polanski & Partners is gespecialiseerd in bemiddeling voor midden- en hoger kaderpersoneel binnen de installatiebranche.

Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Jelle van Veen via telefoon (033)2022563 of mail j.vanveen@polanski.nl.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!