Vacature Binnendienst medewerker Frankrijk

  • Vakgebied: Overig
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 24-32 uur per week
  • Plaatsingsdatum: 29 januari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ben jij een echte alleskunner? Houdt jij van afwisseling? En spreek jij goed Frans? Dan is deze baan als binnendienstmedewerker echt wat voor jou! Je werkt in een hecht team van ongeveer 10 collega’s die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de marketing, reserveringen en sales.Jij houdt de website up to date, ondersteunt de sales afdeling met het uitwerken van offertes en onderhoudt het contact met de Franstalige klanten. Daarnaast heeft onze opdrachtgever een Franstalige website voor consumenten. Jij krijgt de verantwoordelijkheid over deze website. Hoe leuk is dat!

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Functie-eisen

Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift. Engels is hierbij een pré. Verder vind jij het leuk om binnen een klein en hecht team te werken, heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denk je graag mee over nieuwe kansen om het bedrijf te verbeteren. Daarnaast werk jij voor een groot gedeelte van 9 tot 5, maar in het kampeerseizoen is het bedrijf ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar voor hun klanten. Ook ben jij bereid om 26 weken per jaar (april t/m september), 5 avonden en 2 weekenddagen per maand te werken vanuit huis.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!