Vacature Commercieel medewerker Binnendienst Almere

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Ben jij administratief- en communicatief sterk aangelegd en kan je niet wachten om het verschil te kunnen maken binnen een organisatie? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn Younited®, een gepassioneerde club mensen die samen hun ondernemers en opdrachtgevers zo goed mogelijk op weg willen helpen. Dit doen wij met hart voor de zaak, hard werken en enorm veel humor.

Wat ze van ons vinden? Dat ligt er aan wie je het vraagt! Als je het aan onze zelfstandige ondernemers vraagt, zijn wij een platform waarmee wij de ondernemer de handvatten bieden om het ondernemerschap nog leuker en makkelijker te maken. Als je het aan onze opdrachtgevers vraagt, zijn wij altijd bereikbaar om ze te helpen met hun prangende vraagstukken en invulling van interim projecten. Onze werklocatie is gevestigd in Almere en daardoor goed bereikbaar vanuit verschillende regio’s.

Younited® is onderdeel van RGF Staffing the Netherlands en ondersteunt en adviseert alle merken van RGF (waaronder Start People en Unique) en eigen klanten rondom de inhuur van zelfstandig ondernemers. Denk hierbij aan: het regelen van alle zaken en processen rondom de overeenkomst van opdracht, het beheer daarvan, urenregistratie en de facturatie voor het inhuren van zelfstandig ondernemers.

Als Commercieel medewerker Binnendienst bij Younited® heb je verschillende verantwoordelijkheden. Je werkt uit naam van alle merken van RGF Staffing the Netherlands en samen met jouw collega’s zorg jij dat onze afdeling draait en verder groeit. Je voert adviesgesprekken met opdrachtgevers, ondersteunt en adviseert zelfstandig ondernemers bij hun lopende en toekomstige opdrachten. Daarbij heeft Younited ook eigen klanten en verwachten wij dat dit alleen nog maar meer gaat groeien!

Werkzaamheden als commercieel medewerker Binnendienst:

Beoordelen van opdrachten op basis van de huidige wet- en regelgeving en daarbij een gericht advies kunnen geven;
Verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van het online portaal;
Dagelijks beheer van telefoon en mail van Younited®;
Actief onderhouden van contacten met zowel interne en als externe opdrachtgevers en zelfstandige ondernemers over opdrachten;
Ondersteuning aan collega’s van de verschillende merken over opdrachten;
Beantwoorden van vragen van zelfstandig ondernemers en/of opdrachtgevers over de overeenkomst en eventueel het voeren van onderhandelingen daarover;
Commercieel advies geven aan collega’s over de dienstverlening.
Samen met je collega’s ga jij de uitdaging aan om deze dienstverlening verder te laten groeien.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een collega die in ons hechte team past, die stevig in de schoenen staat en op zoek is naar de volgende stap in zijn/haar carrière. Herken jij jezelf in onderstaande punten?

  • Jij bent een proactieve collega die kansen ziet en zich buiten de gebaande paden durft te bewegen;
  • Je voelt je als een vis in het water bij hectiek;
  • Het beste uit jezelf en je omgeving halen is een natuurlijke eigenschap, door kritisch naar jezelf, collega’s en processen te kijken;
  • Van elke dag dezelfde werkzaamheden en een gespreid bed word jij niet gelukkig;
  • Van het behalen van target begin jij te stralen;
  • Je bent fulltime beschikbaar (32 uur is ook bespreekbaar);
  • Woonachtig in de omgeving Almere, Amsterdam, Utrecht;
  • Werken in een commerciële setting ben je gewend.

Daarnaast kan jij jezelf vinden in de volgende punten:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een commerciële omgeving;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Vink je merendeels af? Dan ben jij onze nieuwe Commercieel medewerker Binnendienst!

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!