Vacature Engineer tekenaar Leeuwarden

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Heb je ervaring als CAD tekenaar en wil je iets anders tekenen dan woningbouw en utiliteit? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling en bouw van duurzame kassen zijn wij namelijk op zoek naar een engineer tekenaar. De nadruk ligt hierbij op tekenen maar wat verstand van bouwconstructies en fundering is gewenst. Het bedrijf ontwerpt en produceert kassen voor locaties over de gehele wereld. Als engineer maak je sterkteberekeningen en controleer je deze ook. Daarnaast maak je onderdelentekeningen en samenstellingstekeningen. Verder ben je verantwoordelijk voor het invullen van het bouwboek dat wordt gebruikt door de uitvoering. Kortom als tekenaar engineer lever je niet alleen tekeningen maar draag je er ook zorg voor dat je collega’s voldoende informatie hebben om aan de slag te gaan. Natuurlijk is de ontwikkeling en het ontwerp van kassen wel iets heel anders dan woningbouw en utiliteit. Het bedrijf verwacht daarom ook niet dat iemand deze kennis en ervaring al beheerst. Wat het bedrijf wel graag zou willen van sollicitanten kun je hieronder lezen.

Functie-eisen

Je hebt in deze functie ervaring nodig in het CAD tekenen als je ook nog met Revit hebt gewerkt is dat helemaal mooi maar er zijn weinig mensen die al over deze ervaring beschikken. Daarom zoekt het bedrijf vooral kandidaten die dit programma zouden willen leren. De functie is op hbo niveau maar dat betekent niet dat je beslist een afgeronde hbo opleiding moet hebben om in aanmerking te komen. Wel moet je op hbo niveau kunnen functioneren. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is. Kennis van sterkteberekeningen en constructieprincipes is wel van groot belang. Je moet ook nauwkeurig kunnen werken en je eigen werk en soms het werk van anderen kunnen controleren.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!