Vacature Meewerkend Voorman Logistiek Utrecht

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

De benodigde artikelen komen dagen, soms weken van te voren aan op locatie Raamsdonksveer. Je zorgt dat je aanwezig bent als de leverancier de pallets met goederen komt afleveren.  Het in bezit hebben van een geldige heftruck en reachtruckcertificaat is daarom een must. Vaak sturen de leveranciers de goederen mee met internationale chauffeurs. Je kan je dan ook goed redden met de Engelse taal.

Voordat je de pallets gelost hebt, heb je al een plan gemaakt waar je je binnenkomende goederen gaat plaatsen. Alles wat binnenkomt rapporteer je naar je collega Goederenontvangst in Utrecht.

Functie-eisen

Jij laat zien hoe er gewerkt moet worden. Je legt uit hoe het orderpickproces werkt. Je geeft leiding door alles voor te doen. Je bepaalt ook zelf het tempo. Maar omdat je altijd een deadline hebt, sta je zelf ook op de werkvloer. Hoe langzamer jij werkt, des te langzamer je personeel werkt. Zorg dat je de snelheid er in houdt. Je houdt je ogen en oren open, anticipeert op situaties die het orderpickproces kunnen verstoren. Je houdt voor jezelf bij of je je quotum van die dag gaat halen. Aan de hand daarvan kan je bijsturen.

Zo stuur je de hele week het hele proces aan. Gelukkig heb je collega’s die graag helpen in dit proces als het nodig mocht zijn. Je houdt dagelijks contact met je leidinggevende. Aan het einde van de week zit de klus er op. Alles wat je die week gepicked en ingepakt hebt in rolcontainers , wordt in de week erna, op maandag, dinsdag en woensdag door transporteurs weer opgehaald om gebracht te worden naar distributiecentra. Ook hier hou je nauw contact met de afdeling Transport.

 

Als alles opgehaald is, doe je een telling en rapporteer je alles wat restant is.
Je houdt ook de voorraad bij van gebruiksartikelen.
Je veegt je hal schoon. Je klus zit er op.
Even ademhalen want er staat een nieuwe productie voor de week erna gepland.
Het proces begint weer opnieuw.
Je houdt van een uitdaging en door je vaardigheden in communicatie, logistieke inzicht en je oplossend vermogen, ga je deze baan helemaal te gek vinden

 

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!