Vacature Pendelchauffeur / Rangeerder Tilburg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Het is onze drive om werknemers en werkgevers in de transport en logistieke wereld bij elkaar te brengen. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. 24/7 drive is hét uitzendbureau voor chauffeurs. We zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E). Via ons vind je altijd de vrachtwagen én werkgever die bij jou past. Ook bieden we opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen en verzorgen we het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95. Door ons grote aanbod aan vacatures heb je meer keuze en kun je kiezen voor een baan én opdrachtgever die ook echt bij jou passen.

Functiebeschrijving
Het is jouw taak om de goederenstroom in goede banen te leiden. Jij zorgt ervoor dat de trailers tegen het juiste dock worden geplaatst om deze vervolgens te kunnen laden/lossen. Je zet de goederen juist en veilig in de trailer middels een EPT, zodat de chauffeur weer verder kan met zijn route richting de diverse dc’s. Ben jij al in het bezit van het groot rijbewijs, dan is het ook mogelijk om in overleg soms andere ritten te rijden i.p.v. de pendelritten.

Je bent flexibel inzetbaar, je komt namelijk te werken in wisselende diensten. De ene week heb je dagdienst en de andere week heb je avond/nachtdienst. Werk je in de dagdienst dan begint jouw werkdag rond 06:00 uur en ben je rond 18:00 uur weer klaar. Werk je in de avond/nachtdienst dan begint jouw werkdag rond 18:00 uur en ben je rond 06:00 uur weer klaar. Je wisselt je collega’s namelijk af. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en je werkt 2 van de 4 zaterdagen. Wanneer je op zaterdag werkt, dan wordt dit in overleg met een doordeweekse dag gecompenseerd. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd.

Wil je graag het groot rijbewijs behalen en jezelf omscholen tot volwaardig vrachtwagenchauffeur? Bij goed functioneren is het mogelijk om op termijn jouw groot rijbewijs te behalen via 24/7 drive en door te stromen tot vrachtwagenchauffeur.

Functie-eisen

– Je bent in het bezit van het T-rijbewijs, CE-rijbewijs is een pré geen vereiste
– Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid om in wisselende diensten te werken

Arbeidsvoorwaarden

– Salaris, vergoedingen en toeslagen conform TLN cao
– Indien je nog niet in het bezit bent van het groot rijbewijs, kunnen wij bij goed functioneren jou de kans aanbieden om je groot rijbewijs te gaan behalen via 24/7 drive! 
– Je neemt automatisch deel aan het 24/7 kledingpakket spaarprogramma

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!