Vacature Planbeoordelaar Bouw Constructief Son en Breugel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ben jij klaar voor de overstap naar een zeer verantwoordelijke functie op een nieuw op te zetten afdeling? Ga de uitdaging aan en kom werken als planbeoordelaar bouw constructief bij TÜV Nederland B.V. in Son. Jij ontvangt een bruto maandsalaris tussen de €3.743 en € 5.989,00 op basis van 40 uur, maar vanaf 24 uur per week ben je welkom. Je kunt een bijdrage leveren aan de kwaliteit en veiligheid van complexe bouwprojecten én je hebt een hybride functie met een waar-je-werkt vergoeding. Maar er is meer …

Omdat het leven verandert. Iedere dag een beetje of zomaar in één keer

Wat betekent het voor jou als planbeoordelaar dat de toetsing op de bouwkwaliteit zich verplaatst naar de private sector? Verdwijnt jouw functie bij de gemeente of wordt je project niet verlengd? Je kunt jezelf natuurlijk omscholen, maar is deze richting jouw eerste keuze? Wij bieden je een alternatief, waarbij jij je werk met plezier kunt voortzetten onder betere voorwaarden! Wat kies jij?

Dit ga je doen

Als planbeoordelaar bouw constructief bij TÜV Nederland B.V. in Son bestudeer je de aangeleverde ontwerpen met jouw kennis van het bouwbesluit en je ervaring als bouwkundig constructeur. Je toetst de ontwerpen aan de eisen die gesteld worden aan de constructieve veiligheid. Ook beoordeel je de impact die brandveiligheid heeft op de constructie. Dit doe je door controles uit te voeren op de aangeleverde dossiers, waaronder de compleetheid, berekeningen, het programma van eisen en het vastleggen van de bewijslastvoering tijdens de bouwfase. Je draagt bij aan de start, de verdere groei én professionalisering van de afdeling Bouwkwaliteit binnen TÜV Nederland. En verder?

  • Je bereidt je project voor door het bestuderen relevante normen;
  • Je hebt veel interactie met de opdrachtgever en diverse stakeholders die betrokken zijn bij het project;
  • Je toetst ook dossiers van collega’s wanneer dat vanuit het instrument gevraagd wordt;
  • Je voert herberekeningen uit van alle constructieve delen ter toetsing aan de gestelde eisen;
  • Je draagt zorg voor een complete, accurate en genuanceerde gegevensverstrekking aan de coördinator bouw;
  • Je stelt ten behoeve van het borgingsplan je risicoanalyses op en je boordeelt of ze opgelost zijn;
  • Je zorgt dat je goed geïnformeerd blijft over wetswijzigingen ten aanzien van de Wkb.

Over TÜV Nederland B.V.

TÜV Nederland is een toonaangevende organisatie op het vlak van, keuring, certificering, inspectie, CE-markering, opleiding en training. Wij hebben een prettige en open bedrijfscultuur, die gevormd wordt door een hechte club van 280 professionals met meestal een technische achtergrond. Zij werken aan een grote diversiteit aan projecten, met als doel de wereld mooier, schoner en veiliger te maken. De cultuur is mensgericht en wie hier komt werken blijft meestal tot aan zijn of haar pensioen. De werkdruk is van een gezond niveau en er is veel ruimte voor eigen inbreng, training en opleiding.

We begrijpen dat je niet zómaar kiest voor een nieuwe werkgever. Tijdens ons kennismakingsgesprek luisteren we met interesse naar waar jouw drijfveren liggen én waar je gelukkig van wordt. Natuurlijk vertellen we over de nieuwe werkwijze, hoe je meegenomen wordt in onze organisatie en over ons interne opleidingstraject die je klaarstoomt voor de Wkb. Verder delen we graag hoe we ervoor zorgen dat je een zachte landing maakt binnen TÜV en waar voor jou de kansen liggen!

Functie-eisen

Als planbeoordelaar bouw constructief bij TÜV Nederland B.V. heb je het volgende nodig om je functie goed te kunnen uitvoeren:

  • Afgeronde hbo/wo-opleiding richting bouwkunde;
  • 3 Jaar ervaring in het opstellen en beoordelen van bouwplannen;
  • Kennis van constructieve veiligheid, berekeningen en bouwmaterialen;
  • Diepgaande kennis van het bouwbesluit 2012;
  • Analytisch ingesteld en communicatief vaardig.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!