Vacature Zonnepanelen Monteur Groningen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Heb je een technische achtergrond en géén hoogtevrees, dan is dit jouw kans om Dakmonteur zonnepanelen bij Feenstra Groningen te worden. Wat heeft Feenstra te bieden? Een goed salaris van €2632,11 tot €2846,48, reistijd die telt als werktijd, 38 vrije dagen (inclusief adv) en volop ontwikkelingsmogelijkheden middels opleidingen en cursussen. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Steeds meer mensen en bedrijven maken gebruik van de zon om zelf energie op te wekken. Samen met je collega ga je zonnepanelen op daken monteren. Schuin of plat, ieder dak is anders. Dit zorgt voor afwisseling in je functie. Voordat jullie de zonnepanelen op het dak monteren, zorgen jullie eerst voor een veilige werkplek die aan de veiligheidsvoorschriften voldoet. Bij Feenstra werkt iedereen volgens het principe “We werken veilig of we werken niet”.

 

Je plaatst de zonnepanelen en sluit ze onderling aan. Later komt er een elektromonteur die ervoor zorgt dat de aansluiting van jullie panelen naar de meterkast wordt geïnstalleerd. Dit zou zo jouw volgende baan bij Feenstra kunnen zijn. Er zijn namelijk volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zo door te groeien bij Feenstra.

Over Feenstra

Feenstra is 100% dochter van Vattenfall en maakt zorgeloos wonen voor iedereen mogelijk. Dit doen wij met meer dan 1.700 enthousiaste collega’s uit het hele land. Gespecialiseerd op het gebied van verwarming, ventilatie, zon en beveiliging bieden wij onze klanten een totaaloplossing, en dit al 75 jaar! Dit kunnen wij niet alleen en daarom zijn we altijd op zoek naar mensen zoals jij. Lees verder of neem een kijkje tussen de andere vacatures. Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen, is dat wederzijds?

Functie-eisen

Naast het feit dat jij niet bang bent om op hoogtes te werken, voldoe je aan de volgende punten:

  • Je hebt enige technische werkervaring opgedaan
  • Je bent klantvriendelijk en ziet er verzorgd uit
  • Je vindt het leuk om op verschillende locaties te werken
  • Je bent in het bezit van VCA of bereid deze te behalen
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B
  • Je hebt geen last van hoogtevrees

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!