Vacature Zelfstandig monteur datanetwerken Rotterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Wil jij aan de slag als zelfstandig datamonteur, woon jij in de regio Rotterdam – Den Haag – Utrecht – Dordrecht  en krijg je energie van datanetwerken en telecom? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een zelfstandig monteur voor de datanetwerken. Jij installeert en onderhoudt zelfstandig verschillende telecom en datanetwerken en communicatie installaties. Uiteraard krijg jij hiervoor een goed salaris tussen de € 2.850,00 – € 3.300,00 bruto per maand, je treedt direct bij ons in dienst én je krijgt een goede pensioenregeling en een actieve personeelsvereniging. Meer weten? Lees dan snel verder…

 

Wat ga je doen als zelfstandig monteur datanetwerken / telecom?

 Als zelfstandig datamonteur in regio Rotterdam – Den Haag – Utrecht – Dordrecht  houd jij je bezig met de volgende werkzaamheden:

 

  • Je installeert en onderhoudt zelfstandig telecom + datanetwerken en communicatieve installaties 
  • Je maakt en beoordeelt revisietekeningen en nummerplannen
  • Je maakt en wijzigt planningen én zorgt voor een correcte afhandeling van de administratie en materiaal- en gereedschappenbewaking
  • Je begeleidt en ondersteunt hulpmonteurs op de werkvloer
  • Je rapporteert aan de chef monteur en projectleider

 

Afhankelijk van de grootte van het project, werk je zelfstandig of in teamverband. Om je een indruk te geven over de projecten die gedraaid worden, veelal zijn dat scholen, ziekenhuizen, ministeries, zorginstellingen en grote kantoorpanden.

 

Jouw nieuwe werkgever:

We zijn een dienstverlenende totaalleverancier van bedrijfscommunicatiesystemen en telematica-oplossingen. Binnen de club hebben we enorm veel kennis en ervaring waarmee we ons sterk onderscheiden binnen de markt. We zijn gespecialiseerd in het totale pakket van telematica, networking, telecom en diverse speciale video- en datatoepassingen tot netwerk gerelateerde ICT. 

 

”Professionaliteit, oplossingsgerichtheid en net een stapje extra doen is ons handelsmerk. We streven ernaar om probleemoplossend, snel en efficiënt de klanten van dienst te kunnen zijn tijdens en na oplevering van onze projecten. En zo zitten jij en jouw collega’s daarom ook in elkaar. Samen gaan jullie voor het beste resultaat. Natuurlijk komen we daar alleen als we allemaal ons werk met plezier doen. Om dit te kunnen doen zijn er korte lijnen binnen de organisatie. Informeel, zo zou je het wel kunnen beschrijven. En natuurlijk is er naast werk, ook tijd voor ontspanning. Met ons actieve personeelsvereniging komt dat helemaal goed!” 

Functie-eisen

Als zelfstandig monteur datanetwerken in regio Rotterdam – Den Haag – Utrecht – Dordrecht verwachten wij het volgende van jou:

 

  • Je hebt een vmbo/mbo elektro opleiding en/of denkniveau
  • Je hebt enkele jaren werkervaring op het gebied van data, telecom, telematica of CCTV is vereist ( ervaring met overige zwakstroominstallaties is een pre )
  • Je hebt een flexibele klantgerichte instelling en verder ben je ook in omgang flexibel (geen negen tot vijf mentaliteit)
  • Je bent woonachtig in regio Rotterdam – Den Haag – Utrecht – Dordrecht 
  • Je bent in bezit van rijbewijs B

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!