Vacature Allround logistiek medewerker Goor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ben jij op zoek naar een diverse baan binnen het logistiek proces? Steek jij graag de handen uit de mouwen en draag jij graag bij aan het toekomstbestendig maken van een groeiende organisatie? Heb je ervaring met het rijden op een heftruck en ben jij een echte teamplayer? Lees dan gauw verder over deze afwisselende functie als allround logistiek medewerker in Goor!

In verband met de toenemende werkzaamheden door de groei is deze functie vrijgekomen. Als allround logistiek medewerker ben je verantwoordelijke voor diverse taken in het logistieke proces bij deze internationale groothandel in minerale meststoffen. Je houdt je onder andere bezig met het laden en lossen van goederen, het verzamelen van goederen en het opslaan van goederen op de juiste plek. Het leuke aan deze functie is de diversiteit, zo ben je bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Je voegt minerale meststoffen toe aan een machine door middel van een shovel zodat deze gemengd kunnen worden;
  • Je vult grote bigbags met de minerale meststoffen en vervoert deze vervolgens met een heftruck;
  • Je zorgt dat de bigbags op de juiste plaats terecht komen;
  • Je verzamelt orders van de klant.

Ook is het jouw verantwoordelijkheid en die van het team om samen de werkplek schoon en opgeruimd te houden. Je zal ingewerkt worden door het team en je loopt op alle onderdelen van de functie mee.

Klinkt dit als de functie voor jou? Solliciteer dan vandaag nog via de knop “Solliciteer direct” onder deze vacature! Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar het bedrijf? Bel dan naar 053-4814600 (optie 3). Sanne en Vivian staan je graag te woord!

De sollicitatieprocedure zal er als volgt uit gaan zien;
1: Je solliciteert bij Start People via onze website (of maak je interesse kenbaar door ons te bellen of via app te benaderen);
2: Bij geschiktheid via een telefonische screening nodigen wij je uit voor een kennismaking bij Start People Enschede waar we je graag meer vertellen over de functie en de organisatie;
3: Bij interesse vanuit jou en onze opdrachtgever volgt er op zeer korte termijn een gesprek bij de opdrachtgever in Enschede;
4: Is er van beide kanten interesse dan volgt er een aanbod en na akkoord mag jij op korte termijn starten.

Is je interesse al gewekt maar heb je misschien nog vragen over de functie of ben je benieuwd over welk bedrijf het gaat?

Neem contact op met: Sanne of Vivian.
Telefoonnummer: 053-4814600 optie 3.
WhatsApp-bericht: 0624920758.

Functie-eisen

Om aan de slag te gaan als Allround logistieke medewerker breng je het volgende met je mee:

  • Je beschikt over een geldig heftruckcertificaat, heb je geen certificaat maar kun je wel heftruck rijden? Dan kun je via ons je certificaat behalen;
  • Jij weet van aanpakken;
  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector;
  • Je bent flexibel als het wat drukker is in het hoogseizoen (maart, april en mei).

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!