Vacature Logistiek medewerker met opleiding tot chauffeur Emmeloord

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Heb je altijd al chauffeur willen worden? Lijkt het je leuk om bij 1 van de grootste industriƫle bakkerijen van Nederland te gaan werken? Dan is dit jouw kans. Begin als logistiek medewerker en wordt daarna door Start People Transport opgeleid tot chauffeur.

Vanuit Start People Transport bieden wij in samenwerking met onze opdrachtgever (met als standplaats Emmeloord) jou de mogelijkheid om als logistiek medewerker te beginnen en gelijktijdig in opleiding te gaan tot vrachtwagenchauffeur. Na het behalen van jouw C- en CE-rijbewijs met Code 95 ga je als chauffeur aan het werk.
Je ontvangt een werkgarantie voor minimaal 32 uur per week.

Als logistiek medewerker ga je werken in een 3-ploegensysteem, maar het heeft de voorkeur dat je gaat werken in de late dienst of de nachtdienst. Als logistiek medewerker zorg jij ervoor dat het brood in de daarvoor bestemde kratten komt en je zet deze in het magazijn klaar bij de juiste deuren. Daarnaast help je met het laden van de vrachtwagens. Ook ga je geregeld als bijrijder mee, als onderdeel van jouw opleiding tot chauffeur.
Als je het C- en CE-rijbewijs met Code 95 hebt behaald word je ingezet als chauffeur. Jouw werktijden zijn dan van 00:30 uur tot ongeveer 09:30 uur.
Als chauffeur ga je brood afleveren bij supermarkten. Omdat dit voor een groot deel in de nachturen is, heb je te maken met sleuteladressen.

Jouw salaris is conform CAO Bakkersbedrijven. Tijdens de opleiding (en als je als logistiek medewerker werkt) wordt je ingeschaald in schaal 2, en na het behalen van jouw C- en CE-rijbewijs en Code 95 stroom je door naar schaal 4. Uiteraard krijg je ook de toeslagen en vergoedingen conform CAO Bakkersbedrijven, en een reiskostenvergoeding.
Je begint met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Na verloop van tijd ga je in rechtstreekse (vaste) dienst van de opdrachtgever.

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal MBO2 werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B en een eigen auto;
  • Je woont in de regio van Emmeloord, Kampen, Zwolle en Lelystad;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je bent bereid om volgens een schema ook in het weekend te werken (je bent dan doordeweeks 1 of 2 dagen vrij);
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent sociaal en collegiaal ingesteld.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!