Vacature Machine monteur Leeuwarden

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Heb je wel eens gewerkt in de opbouw voor machines? Kun je redelijk technische tekening lezen en hou je van afwisseling? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een leuke machinebouwer in het noorden van Friesland zijn we op zoek naar iemand die machines kan assembleren op basis van technische tekeningen. De machines worden opgebouwd doormiddel van bout-moerverbindingen en lastechniek. Als monteur hoef je niet te lassen maar montagewerkzaamheden vormen de kern van je dagelijkse werk. De machines die worden opgebouwd zijn voor verschillende sectoren bestemd, de verpakkingsindustrie, voedingsmiddelenindustrie, offshore, carrosseriebouw en de agrarische sector. Al deze machines hebben verschillende eisen en normeringen. Dat zorgt er voor dat je veel afwisseling hebt in tekeningen en werkzaamheden. Grote machines bouw je in een team op en de kleinere machines kun je zelfstandig opbouwen. Heb je interesse in deze werkzaamheden dan kun je solliciteren.

Functie-eisen

Een mbo opleiding niveau 2 of hoger in de werktuigbouwkunde, mechatronica of metaaltechniek is wenselijk. Daarnaast is werkervaring in de machinebouw ook vereist. Twee jaar ervaring is op dit gebied voldoende. Je moet in staat zijn om aan de hand van technische tekeningen machines op te bouwen. Je hebt verstand van verbindingstechnieken en bent nauwkeurig ingesteld. Je kunt prima je eigen werkzaamheden indelen en bent zelfstandig. Daarnaast kun je ook goed samenwerken met andere medewerkers.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!