Vacature Werkvoorbereider/calculator Alkmaar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider/calculator ter uitbreiding van het team. Als werkvoorbereider/calculator ben je verantwoordelijk voor de volledige werkvoorbereiding van projecten. Van begin tot het eind ben jij in de lead. Je bestelt de materialen die nodg zijn. Je hebt contact met opdrachtgever en aannemer. Hierbij zorg je ervoor dat iedereen goed op de hoogte is van het project.

Je bent ook verantwoordelijk voor de planning van werkzaamheden. Daarbij zorg je ervoor dat de nodige tekeningen ook aanwezig zijn. Ook ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de montageploeg.

Zoals je kunt lezen, een baan met veel variatie. Daarvoor bieden wij jou fulltime werk met een maximaal salaris van €2950 per maand. Je gaat aan het werk op ons kantoor in Alkmaar. Bij wederzijds bevallen krijg je een vast contract van ons aangeboden, Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Je krijgt van ons dan ook vele mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen.

Functie-eisen

– Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
– Werkervaring in een soortgelijke functie is meegenomen, (bouw)technische kennis is een voordeel maar geen pré;
– Betrouwbaar, collegiaal en in bezit van goede communicatieve vaardigheden;
– In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!