Vacature Onderhoudsmonteur Amersfoort

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Herken jij jezelf in de volgende slogan: ‘Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een hobby’! Dan zou dit wel eens de functie voor jou kunnen zijn.
Als onderhoudsmonteur ben je (mede) verantwoordelijk voor het voorbereiden en analyseren van preventief onderhoud. Controleren van de werking, het schoonmaken van de machines en het bijhouden van de onderhoudsactiviteiten in jouw administratie geeft jou het overzicht van de status. Tijdens het analyseren en verhelpen van storingen probeer je zo snel mogelijk de boel weer draaiende te krijgen, het liefst zonder het vervangen van onderdelen. Uiteraard kan het toch nodig zijn dat er onderdelen vervangen moeten worden, na verloop van tijd zal er slijtage ontstaan en gaat dit ten koste van de kwaliteit. Bij het ondervinden hiervan ga je de (reserve)onderdelen bestellen en vervangen. Na het vervangen van de onderdelen is het zaak om het opnieuw af te stellen.
Naast het beheer van de huidige apparatuur kan het zijn dat je bezig gaat met assisteren bij de inbedrijfstelling en kwalificatie van nieuw apparatuur. Is het gelukt met de installatie dan worden de robots vrijgegeven. Om te controleren of alles klopt en hoe de robots reageren als je iets verandert maak je proefopstellingen. Om er zeker van te zijn dat alles gaat zoals beoogd neem je deel aan procesverbetering en kostenreductieprogramma’s. Dit alles doe je samen met 5 personen in teamverband, jullie zijn er om elkaar te helpen en te ondersteunen waar nodig.

Functie-eisen

Als onderhoudsmonteur ben je communicatief vaardig, je weet duidelijk te vertalen wat het ‘probleem’ is en zoekt naar een oplossing. Je bent van nature georganiseerd, gedisciplineerd en weet door proactief te reageren te voorkomen dat er onnodig storingen ontstaan.

√ MBO 4 richting elektrotechniek met kennis van M&R techniek
√ Werkervaring met automatisering / robotica
√ Vloeiend Nederlands spreken, en de basis van Engels beheersen
√ Kennis van MS Office en SAP-systemen
√ In het bezit van Rijbewijs B

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!