Vacature Commercieel medewerker binnendienst Arnhem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Vind jij het leuk om nieuwe deuren te openen en deins je niet terug voor koude belletjes? Heb jij een gezonde dosis lef en ben je probleemoplossend? Zoek dan niet verder, want dan zijn we op zoek naar jou!

Voor een leuke organisatie in Arnhem zijn we op zoek naar een parttime commercieel medewerker binnendienst voor 20 tot 24 uur per week.

Wat ga je doen?
Als commercieel medewerker binnendienst werk jij nauw samen in een salesteam. Het is aan jou de taak om nieuwe klanten te werven en ze ‘warm’ te verwelkomen. Zo plan je afspraken in voor de accountmanagers, maar beheer je zelf ook een kleine klantenportefeuille. Je belt met bestaande opdrachtgevers om ze te attenderen wanneer de trainingen en opleidingen plaatsvinden. Je signaleert kansen in de markt en anticipeert hierop.

Ben je enthousiast over deze baan? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Dan kan je bellen met een van onze consultants op het nummer 026-3521800. Wil je direct solliciteren op deze leuke functie als commercieel medewerker binnendienst? Klik dan op de button ‘solliciteer direct’, schrijf een motivatie en laat jouw cv achter.

Functie-eisen

Als commercieel medewerker binnendienst vind je het niet erg om veel te bellen, Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Je bent 20 tot 24 uur beschikbaar per week
  • Je hebt bij voorkeur 1 jaar werkervaring binnen een commerciële functie, ook ben je bekend met de uitzendbranche
  • Je bent in staat om klanten en prospects te enthousiasmeren over de trainingen
  • Je bent probleemoplossend en ondernemend

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!