Vacature Medewerker Klantenservice Afsprakenlijn parttime Zwolle

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Als jij makkelijk communiceert in het Nederlands en Engels en graag maatschappelijk betrokken bent, dan is deze functie echt iets voor jou!

Op 5 december start er een nieuwe opleidingsgroep voor de Afsprakenlijn bij de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND), We zijn hiervoor op zoek naar meerdere nieuwe medewerkers. Als Medewerker Klantenservice sta je de hele dag telefonisch in contact met klanten en moet je snel schakelen tussen de telefoontjes en systemen die worden gebruikt. Jij wordt gebeld door klanten en beantwoordt vragen over een afspraak die is gepland bij één van de balie’s door heel Nederland. Dit zijn afspraken voor bijvoorbeeld het laten maken van vingerafdrukken of het afhalen van een document.

Heb jij de functie bij de Afsprakenlijn goed onder de knie en denken jij en je leidinggevende dat je toe bent aan een volgende stap? Dan kun je doorstromen naar de Frontdesk, Dit is het andere telefonieteam binnen de IND. Hier komen veel afwisselende vragen voorbij. Voor je hier aan de slag kunt wordt je daarvoor opgeleid.

Meer informatie over wat de afdeling doet vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=LJmHibbxWk4

Functie-eisen

Het is belangrijk dat jij zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst zodat jij klanten goed te woord kunt staan. Je beschikt over minimaal MBO4 werk- en denkniveau. Ervaring in een callcenterfunctie is een pré.

Als je solliciteert op deze functie:

  • Heb je relevante werkervaring op het gebied van klantcontact;
  • Sta je stevig in je schoenen en bent klantgericht;
  • Beschik je over een gezonde dosis empathisch vermogen;
  • Beheers je de Nederlandse én Engelse taal;
  • Ben je flexibel beschikbaar voor 24, 32 of 36 uur per week;
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!