Vacature Medewerker Customer Service Rotterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Reserveren, parkeren en laden zonder gebruik van pinautomaten, pasjes of muntjes: Ease2Pay maakt dit mogelijk door heel Europa. Wil jij het klant gezicht worden van het innovatieve en snelgroeiende bedrijf Ease2pay? Grijp je kans en start als Medewerker Customer Service!

Ease2pay is dé innovatie van het heden en dus de toekomst op gebied van self-services rondom vervoer. De vele apps van Ease2pay zorgen ervoor dat klanten gemakkelijk en snel een parkeerplek kunnen reserveren met laden en direct betalen. Op deze manier faciliteren wij de energietransitie voor de 3 pijlers: personenauto’s, jachten en campers en vrachtvervoer: de tijd van pinautomaten, pasjes en muntjes is voorbij. Ease2pay groeit snel en werkt voor toonaangevende klanten en overheden door heel Europa: van Spitsbergen tot Sevilla. Om onze groeiende klantenbase van een goede dienstverlening te kunnen blijven voorzien zoeken wij meerdere: 

Medewerker Customer Service
24 tot 40 uur – Rotterdam

Wat ga je doen?
Onze ideale medewerker Customer Service is gemotiveerd een grote bijdrage te leveren aan het succes van onze organisatie. Dit betekent dat jij gaat voor het verzorgen van de beste klantenservice. Jij laat hierbij de beste (eerste) indruk achter zoals de klanten dat van ons gewend zijn. Jij houdt van afwisseling en kan hetzelfde niveau klantenservice geven via de telefoon, per email of via social media. Ease2pay hanteert hiervoor hoge normen, zelf wil je toch ook perfect geholpen worden?

Klantenservice werk wisselen we af met administratieve uitdagingen voor een leuke mix van werkzaamheden.

Daar houdt de uitdaging niet op..

Je wordt verantwoordelijk voor de eerstelijns klant support voor innovatieve oplossingen zoals: AanUit.Net, Walstroom, Marktstroom, Ease2pay app en Book&Park in de Nederlandse en Belgische markt. Je beantwoord vragen en helpt klanten met zeer uiteenlopende problemen rondom reserveren, parkeren en laden..
 

Functie-eisen

Jij bent/hebt..

  • Communicatief sterk in Nederlands zowel schriftelijk als aan de telefoon.
  • Je bent sensitief met overtuigingskracht met positieve energie en hebt de gave klanten zich thuis te laten voelen.
  • Flexibel en stressbestendig om mee te groeien met de ambitie van Ease2pay
  • Efficiënt en snel met het helpen van klanten.
  • Een teamspeler die de vaste basis wordt van een flexibel team van customer service medewerkers..
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring.
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 tot 5 volledige dagen per week (vanaf 24 uur) beschikbaar.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!