Vacature Verpleegkundige Parkinsonhuys 1927 Roosendaal

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: uren n.o.t.k.
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Plaats: Roosendaal
  • Plaatsingsdatum: 25 januari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Jij bent de Verpleegkundige die zich inzet voor de zorg en het welzijn van de cliënten binnen het Parkinsonhuys. Met deskundigheid, oog voor kwaliteit en enthousiasme draag jij bij aan de zorg voor het Parkinsonhuys in Roosendaal. 

Als Verpleegkundige ben je niet alleen uitvoerend, maar ook op organiserend en coördinerend vlak bezig. Vanuit eigen inzicht speel je in op de beleving van de cliënt en zijn familie waarbij de cliënt zoveel mogelijk de regie behoudt. Hoe de zorg er precies uitziet wordt in overleg met de cliënt, familie en het team vastgesteld. De basis hiervan ligt vastgelegd in het zorgleefplan.

Jij weet bewoners te stimuleren en te ondersteunen in zelfmanagement, met aandacht voor de individuele leefstijl, interesses en hun persoonlijke wensen. Je hebt bij voorkeur dan ook al ervaring binnen Parkinson of wilt dit heel graag opdoen. De behoefte om te blijven leren en ontwikkelen op het gebied van Parkinson is in deze functie van groot belang door de complexiteit van het ziektebeeld. Als Verpleegkundige is het jouw verantwoordelijkheid om kennis te blijven vergaren en je collega’s hiermee te inspireren. 

In het team waar je komt te werken ga jij een hele belangrijke rol aannemen. Vanuit kennis en ervaring binnen de zorg weet jij collega’s te enthousiasmeren en samen te ontwikkelen. Door jou wordt de zorg nóg beter! Hoe de zorg er precies uitziet wordt altijd in overleg met de bewoner, familie en het team vastgesteld. Je helpt mee met het opstellen van de zorgplannen, voert deze uit, evalueert zorgafspraken en stelt waar nodig bij.

Naast de samenwerking met jouw team op de afdeling, werk je ook nog met diverse andere disciplines samen. Zo heb je bijvoorbeeld nauw contact met de specialist ouderengeneeskunde. Jouw kennis, kunde en nabijheid bij de cliënt zijn een bron van informatie voor alle betrokken partijen.

Functie-eisen

Nieuwsgierig naar of de vacature Verpleegkundige iets voor jou is?

  • Je bent mensgericht. Je weet collega’s te enthousiasmeren en kan jouw kennis en ervaring uitstekend overdragen. Dit vind jij leuk! Daarnaast sta jij stevig in je schoenen en ben jij continu bezig met het optimaliseren van de zorg;
  • Daarnaast heb je affiniteit met Parkinson. Je hebt een grote nieuwsgierigheid naar dit ziektebeeld en bent bereid om je hier continu in te blijven verdiepen en ontwikkelen. 
  • Naast ervaring ben jij gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4, BIG geregistreerd en bevoegd om dit werk te doen
  • Je bent van nature motiverend en ondersteunend, waardoor je de cliënt en zijn omgeving kan begeleiden in het acceptatietraject van deze ziekte. 

Vragen over de vacature? Jack Buijnsters, Corporate Recruiter bij Groenhuysen, vertelt je graag meer! Jack is te bereiken op ☏ 06-23532246. Je kunt ook mailen naar werkenbij@groenhuysen.nl.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!