Vacature Productiemedewerker/Assemblagemedewerker Amersfoort

  • Vakgebied: Overig
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 24-32 uur per week
  • Provincie: Utrecht
  • Plaats: Amersfoort
  • Plaatsingsdatum: 24 januari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Jij bent met jouw fijne motoriek en oog voor detail als productie/assemblagemedewerker een belangrijk onderdeel van en voor het bedrijf. Dagelijks ben je repeterende werkzaamheden aan het uitvoeren, waarbij er gedurende de dienst wel afwisseling is tussen verschillende werkzaamheden alleen zijn de handelingen die je uitvoert consequent hetzelfde tijdens de werkzaamheden. Licht werk waarbij het mogelijk is om dit staand evenals zittend uit te voeren. De producten die jij samen met je collega maakt in de Cleanroom, worden gebruikt tijdens operaties in ziekenhuizen. Over de hele wereld kunnen chirurgen veilig hun werk doen en patiënten helpen tijdens een (noodzakelijke) operatie, door jouw inspanningen!
Je bent voornamelijk bezig met onderdelen samenstellen tot gereed medisch product, waarna het product getest gaat worden op haar functionele werking op jouw schone werkplek. Voordat de producten naar de klant toe verzonden kunnen worden is het noodzakelijk dat ze voldoen aan de (hygiëne) eisen, je zorgt ervoor dat deze volgens de richtlijnen worden gereinigd en ingepakt. Als de kwaliteit, de hygiëne en het functioneren allemaal in orde zijn dan kan de order doorgestuurd worden naar de volgende afdeling waarna zij deze klaarzetten om verstuurd te worden.

Functie-eisen

Je bent nauwkeurig en vindt het belangrijk om secuur te werk te gaan. Richtlijnen en specificaties volgen om te zorgen dat de medische hulpmiddelen voldoen aan de (hygiëne) eisen is niet meer dan logisch voor jou.

– Je kunt instructies opvolgen in het Nederlands of Engels
– Je bent bereid in een 2-ploegendienst te werken (06:00-15:00/15:00-00:00)
– Je wilt graag 3, 4 of 5 dagen in de week werken
– Je beschikt over eigen vervoer om onze locatie te bereiken (OV is niet mogelijk)

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!