Vacature Finance Manager – Administrateur – Scale-up (24 – 32 uur p/wk) Amsterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Als Finance Manager neem jij de verantwoordelijkheid voor de gehele financiële administratie voor de 4 entiteiten. In een stand alone functie werk je nauw samen met directie, medewerker en stuur je externe organisaties aan, zoals het administratiekantoor. In deze A-tot-Z Finance rol, richt je je op diverse werkzaamheden, van debiteuren- en crediteurenadministratie tot maandafsluitingen en jaarrekeningen. Je voert zelf de financiële, operationele werkzaamheden uit en/of stuurt externe organisaties aan. Omdat de organisatie groeit is het van belang dat er een professionaliseringsslag gemaakt wordt. Verbeteringen van processen en het opstellen/ verbeteren van management rapportages hebben jouw aandacht. Ook HR administratieve werkzaamheden, waaronder leaseauto’s en pensioen, pak jij op. Op een voor de organisatie belangrijk moment starten in een echt veelzijdige Finance rol. Het dusdanig ‘gereed maken’ zodat zij  klaar staat om de volgende stap/ groeifase te nemen. Bouwen aan een duidelijke financiële structuur & gestroomlijnde processen!
 

Functie-eisen

Finance Manager – Administrateur; een allrounder met overzicht & inzicht! Procesverbetering is jouw kracht. Evenals managementrapportages. Je hebt een HBO achtergrond en minimaal  4 jaar ervaring in een allround Finance, Accounting rol. Je bent analytisch sterk, integer, organisatiesensitief en mede door jouw observerend, luisterend en communicatief vermogen, weet jij een uitstekend gesprekspartner te zijn voor directie. Doordat je het verhaal achter de cijfers in de context kunt plaatsen, zijn jouw rapportages direct duidelijk. Je hebt hierdoor ook het vermogen om snel te schakelen, prioriteiten te stellen, maar ook gestructureerde verbeteringen in processen te doen. Je voelt je thuis in het hechte, loyale team van deze zakelijke dienstverlener, waar de cultuur het best omschreven kan worden als: positief, resultaatgericht, mensgericht, snel schakelen, ‘samenwerken’, professioneel, kwaliteit gericht en laagdrempelig. Computerprogramma’s maak je je snel eigen. Excel beheers je goed en vindt het leuk je te verdiepen in andere finance/ reporting tools. Kortom je bent een inhoudelijk sterke en allround finance professional, die blij wordt van een rol met organisatie brede kijk in een mensgerichte organisatie!

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!