Vacature Medewerker zorgadministratie Utrecht

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Als medewerker Zorgadministratie ben jij het aanspreekpunt voor de zorgverlener op het gebied van registratie tot en met facturatie. Jij bent daarin de specialist met de kennis van het vak. Je hebt contact met meerdere opdrachtgevers die zorg verlenen in de ziekenhuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg, persoonlijke begeleiding, verpleeghuiszorg en jeugdzorg. Afwisseling volop dus.

Hiervoor werk je met verschillende programma’s, zoals het elektronisch cliëntendossier van de zorginstelling, de boekhoudapplicatie AFAS en het portaal van VECOZO. Je hoeft daar nog geen volledige ervaring mee te hebben. 

Je komt te werken in Team Zorgadministratie en dat zijn allemaal gedreven professionals, waarmee je intensief samenwerkt. Dat doe je zowel vanuit huis als op kantoor in Utrecht en zodoende heb je regelmatig contact met de opdrachtgevers om processen af te stemmen.

De dienstverlening wordt op maat gemaakt voor de verschillende opdrachtgevers, daarom kunnen ook de exacte werkzaamheden verschillen.

Je bent in ieder geval verantwoordelijk voor:

  • De monitoring van juiste, volledige en tijdige bron- en cliëntenregistratie;
  • De financiële verwerking van de verleende zorg (declaratie, facturatie, retourinformatie);
  • Het tijdig en accuraat voeren van debiteurenbeheer;
  • het ketenberichtenverkeer

Je werkt in deze rol zelfstandig, binnen een gezellig en initiatiefrijk team. Je werkt samen met de opdrachtgever binnen de zorg en je onderhoudt contact met debiteuren. Teams voor een klant bestaan altijd uit twee personen, twee weten meer dan één.

Kennisdelen is belangrijk, zo ook van elkaar leren en elkaar inspireren. We doen waar we goed in zijn en wat we leuk vinden!

Over Tenzinger

Het zorgadministratief proces verandert in een snel tempo door ingrijpende veranderingen in wet- en regelgeving, invoering van nieuwe bekostigingssystematiek en de ontwikkeling van digitale systemen. Van de zorgadministratie wordt steeds meer een proactieve benadering verwacht.

Tenzinger heeft jarenlange ervaring met het optimaliseren van de zorgadministratie. Zowel bij ziekenhuizen, GGZ-instellingen, jeugdzorginstellingen en de langdurige zorg (VG en VVT). Op basis van al deze ervaringen hebben wij het model voor de Ideale Zorgadministratie ontwikkeld. Het label Cure4 is de specialist in financiële en administratieve dienstverlening. Met dit onderdeel ondersteunt Tenzinger zorginstellingen en neemt ze werk uit handen op de financiële administratie, HR- en salaris en zorgadministratie.

Functie-eisen

Wij zoeken een collega die zich verder wil ontwikkelen als specialist en eigenaar van de zorgadministratie.

Daarvoor beschik je over:

  • Een afgeronde MBO opleiding;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie waarbij je kennis hebt opgedaan van zorgregistratie, -declaratie en -facturatie;
  • Nieuwsgierigheid en de drive om jezelf te willen ontwikkelen tot specialist.
  • Werken met meerdere applictaies is voor jou geen probleem

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!