Vacature Medewerker binnendienst Waalwijk

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ondersteun jij graag klanten en collega’s? Weet jij door het stellen van gerichte vragen altijd tot een passende oplossing te komen voor klanten? Zoek dan niet verder!

Als nieuwe Medewerker binnendienst zorg je er voor dat de planning voor de buitendienst elke dag op rolletjes loopt, waarbij je uitgaat van capaciteit, aantal/soorten aanvragen, benodigde reparatieduur etc. In dit werk zijn spoedaanvragen, tussentijdse calamiteiten en wijzigingen in personele bezetting niet uitgesloten, maar met jouw stressbestendigheid is dat geen enkel probleem. Zijn alle monteurs op weg? Dan pak jij het opstellen van orders en facturen op. Dit stem je af met interne en externe belanghebbenden. Hiernaast voer je de orders correct in, houdt de orderstroom actueel en sluit deze ook weer correct af. Tot slot ben je verantwoordelijk voor een duidelijke dossiervorming (samenstellen, controleren en archiveren) van klantdossiers.

Functie-eisen

Heb je relevante werkervaring waarin klantcontact centraal stond? Weet jij hoe jij je werktijd efficiƫnt moet indelen en besteden? En heb jij goede kwaliteit en service hoog in het vaandel staan? Dan zoeken wij jou.

Wij vinden het ook fijn als je het volgende meeneemt:

  • Minimaal Mbo 4 werk- en denkniveau;
  • Een klantgerichte persoonlijkheid;
  • Stressbestendig;
  • De gebruikelijke officepakketten kennen geen geheimen voor je.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!