Vacature Logistiek medewerker Deventer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Houd jij van afwisseling en uitdaging? Weet jij moeiteloos de weg in een logistieke omgeving te vinden en kun je dit ook nog eens administratief vastleggen? Jij bent de logistiek medewerker die wij zoeken! Spreek ik je snel?

Wat ga je doen?
Als logistiek medewerker ben jij fulltime beschikbaar in een dynamische omgeving en ben jij op meerdere logistieke werkgebieden actief. Het hele proces van inkomende tot uitgaande goederen valt onder jouw afdeling. Je start in de dagdienst bij het bedrijf, en na gebleken geschiktheid word je ook de mogelijkheid geboden om in een 2-ploegensysteem te gaan werken.

In jouw rol als logistiek medewerker werk jij samen met de verpakafdeling en de afdeling productie. Communiceren is voor jou dus geen enkel probleem. Ook komen de transporteurs bij jou met vragen en neem jij het laden en lossen van zendingen onder jouw hoede. Zendingen los je met de heftruck en controleer je op afwijkingen. Geen heftruckcertificaat? Wij bieden jou de mogelijkheid deze te behalen! Tevens controleer je de interne en externe opslag en ben je met de voorraden en retouren bezig. Dit alles weet jij ook op de juiste manier administratief vast te leggen en denk jij mee in oplossingen en draag jij deze aan bij jouw leidinggevende. Houdt hierbij wel rekening dat jouw werkzaamheden in magazijnen zijn waar deels in de kou moet worden gewerkt.

Een zeer veelzijdige functie die jij samen uitvoert met het logistieke team, wat bestaat uit 10 collega’s, aangestuurd door de logistiek supervisor. Ben jij enthousiast over de werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Functie-eisen

  • je hebt een mbo4 werk- en denkniveau. Denk bijvoorbeeld aan een afgerond logistieke opleiding;
  • je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of hebt de motivatie deze via Unique te behalen;
  • je bent flexibel. Werken in een 2-ploegensysteem en af en toe op zaterdag is voor jou geen probleem. Daarnaast functioneer jij ook goed in een koude omgeving;
  • jij weet jouw handelingen moeiteloos administratief goed vast te leggen.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!