Vacature Klantenservice medewerker Frans parttime Enschede

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Zoek jij een afwisselende baan in de klantenservice waarbij je meer doet dan alleen telefonie? Spreek jij daarnaast vloeiend Frans en Engels? Dan is deze klantenservice functie parttime in Enschede wat voor jou!

Je hebt de volledige verantwoordelijkheid over klanten; van het beantwoorden van een eenvoudige vraag, het uitvoeren van software-updates van de afstandsbediening van een klant, tot het beslissen of een klant een defect product wil omruilen, ook raadpleeg je de productmanagers over specifieke gevallen. Je krijgt de volledige vrijheid om het allemaal af te handelen. Verder help je ook bij het maken van nieuwe artikelen in de kennisbank van onze websites en bent als Franstalige verantwoordelijk voor b.v. het vertalen van teksten voor de Franse website, social media posts en berichten op de product verpakkingen.

Je werkt in een klein internationaal team met andere moedertaalsprekers (Frans, Italiaans, Spaans en iedereen spreekt Engels) Dit team bedient klanten uit 14 verschillende landen in Europa, en je zult zelfs praten met wereldwijde One For All-klanten als het erop aankomt tot webcare en social media. Het Franse team bestaat uit vier andere teamleden. Samen zorg je ervoor dat alle Franse klanten tevreden zijn. En dat doe je met het hele team samen voor het Engelse klantenbestand.

Ben jij ook zo enthousiast over deze vacature? Solliciteer dan gauw via de onderstaande sollicitatie button. Heb jij nog vragen over de functie of het bedrijf? Sanne en Sophie staan je graag te woord. Zij zijn beste te bereiken via 053- 481 4600 (optie 3) of stuur een WhatsApp berichtje naar 06-2492075

Functie-eisen

  • Je spreekt en schrijft vloeiend Frans en Engels;
  • Je hebt ervaring met klantcontact;
  • Je bent klantgericht, je kan overzicht bewaren en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Tot slot heb je affiniteit met de laatste technologieën als het gaat om tv, computer en mobiele telefonie.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!