Vacature Flexmedewerker Thuiszorg Gouda

  • Vakgebied: Zorg
  • Soort dienstverband: Parttime
  • Aantal uur: 0-8 uur per week
  • Provincie: Zuid-Holland
  • Plaats: Gouda
  • Salarisindicatie: 1500 - 2000 per maand
  • Werkervaring: Student
  • Plaatsingsdatum: 22 januari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Doe jij een zorg gerelateerde opleiding of heb jij al veel ervaring in de zorg? Beteken jij graag wat voor ouderen en vindt jij het heerlijk om zelfstandig aan de slag te gaan en direct een goed salaris verdient dat kan oplopen tot €20,20 bruto per uur? Dan is werken als flexemedewerker bij Zorgpartner een mooie uitdaging voor jou! Bij Zorgpartners werk je met ouderen die nog zelfstandig kunnen wonen, je gaat de ouderen helpen bij hun dagelijkse activiteiten. Je komt te werken in de thuiszorg als flexmedewerker en kunt zelf aangeven wanneer je wilt werken in de regio van o.a. Zoetermeer, Gouda, Schoonhoven, Waddinxveen, Bloemendaal, Goverwelle & Korte Akkeren. Afhankelijk van jouw woonplaats kijken we samen waar je aan de slag gaat. Het is erg leerzaam en dankbaar werk, waarin je veel betekent voor ouderen in de thuiszorg!

Trainingen
Omdat wij willen dat jij zo goed mogelijk voorbereid aan de slag kunt gaan in de thuiszorg, biedt Aethon verschillende trainingen aan, zodat jij precies weet hoe jij te werk gaat bij Zorgpartners. In deze bijbaan in de start je met de training Basiszorg & Medicatie. Afhankelijk van jouw ervaring kun je ook de training volgen van Verpleegtechnische Vaardigheden. Een interessante training waarin je je bezig houdt met bepaalde verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Hierbij valt te denken aan ADL, medicatie toedienen, bloedsuiker prikken, insuline spuiten, wondzorg, stomazorg: colonstoma, urostoma, katheterzorg en subcutaan injecteren. Na deze training krijg je afhankelijk van je niveau maximaal drie inwerkdiensten. Zo maak je op een goede manier kennis met je collega’s, de cliënten en je werkzaamheden.

Zorgpartners Midden-Holland
Je komt in dienst bij Aethon, maar gaat werken bij Zorgpartners Midden-Holland. Hier kom je terecht in een (of meerdere) wijkteams in de regio Gouda. Onderverdeeld in de Regio Noord: Zuidplas, Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk en Bodegraven, de regio Midden: Gouda en de regio Zuid: de Krimpenerwaard. Je komt vast te werken binnen een van deze clusters, maar binnen verschillende teams. In de wijk ga je voornamelijk ’s morgens en ’s avonds aan de slag, dit zijn de momenten dat cliënten de meeste hulp nodig hebben bij de eerder genoemde werkzaamheden. Doordat je vroeg begint en/of laat begint heb je nog een hele dag over voor colleges, thuisstudie, sporten en vrije tijd. Een ideale baan dus om ervaring op te doen binnen het werkveld waarin je studeert én je inkomsten te genereren.

De afstand tussen woningen van cliënten zijn allemaal goed overbrugbaar zonder grote afstanden. Eigen vervoer is een pré. Mocht je hier niet over beschikken kan je altijd een fiets ophalen bij een van de locaties.

Functie-eisen

Je kunt goed zelfstandig werken, maar je maakt ook graag deel uit van een team. Verder heb je al enige ervaring in de zorg door bijvoorbeeld eerder werk of door een afgeronde zorgstage tijdens jouw mbo-v of hbo-zorgopleiding. Heb je nog geen werk/stage-ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Een zorg gerelateerde studie volgt (of hebt afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.
  • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!