Vacature Commercieel medewerker Bergen op Zoom

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ben jij opzoek naar een functie als commercieel medeweker bij een industrieel bedrijf? Lees dan snel verder en solliciteer snel!

Als commercieel medewerker sta jij de klanten te woord om hun bestellingen aan te nemen. Je communiceert de levertijden en zorgt ervoor dat de klant optimaal geholpen wordt. Je zorgt ervoor dat de planning van de productie en de transport naar de klant geregeld is. Verder ben je verantwoordelijk voor het voorraad beheer. De klanten verwachten van jou een juiste afhandeling van de orders, mocht dat niet het geval zijn zorg jij ervoor dat de klant a la minute geholpen wordt.

Ten slotte sta jij geen moment stil, je bent continu opzoek naar verbeterpunten voor de klant als voor de processen bij de klant zelf. Daarnaast biedt het bedrijf jou veel opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden aan, zodat jij goed tot je recht kunt komen.

Functie-eisen

Wat verwachten we van jou in de functie van commercieel medewerker?

  • Ervaring in een commerciĆ«le functie;
  • Minimaal mbo denk -en werkniveau.
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt snel schakelen in diverse processen.

Verder heb jij een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse Taal!

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!