Vacature Directiesecretaresse tijdelijk Utrecht

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Voor een commerciële organisatie in de regio Utrecht ben ik op zoek naar een Directiesecretaresse. De directie van deze organisatie bestaat uit vier personen, ieder directielid heeft zijn/haar eigen secretaresse. Het betreft een zeer zelfstandige functie, echter werk je nauw samen met je collega directiesecretaresses. Één van de secretaresses heeft een nieuwe uitdaging gevonden en om deze reden is de organisatie met spoed op zoek naar een zeer ervaren assistant voor 36 uur per week (verdeeld over 5 dagen).

Bij deze opdrachtgever zijn ongeveer 150 collega’s werkzaam. De collega’s werken deels vanuit huis en deels op kantoor, vanuit het directiesecretariaat is iedere dag minimaal één collega aanwezig op kantoor. Naast het ondersteunen van één directielid word je ook betrokken bij diverse projecten.

Tijdens de uitvoering van deze opdracht wordt je onderdeel van het zogenaamde Direct Team van Secretary Plus. Het Direct Team is een landelijke pool van ervaren assistants, die worden ingezet bij onze opdrachtgevers ter vervanging van ziekte, zwangerschapsverlof, piekperiodes etc. Vanwege de diversiteit aan opdrachtgevers wordt je werkervaring in een korte periode enorm vergroot en word je iedere keer weer opnieuw uitgedaagd het beste uit jezelf te halen.

Functie-eisen

Als Directiesecretaresse bij deze opdrachtgever:

  • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring als Directiesecretaresse of Management Assistant;
  • Ben je fulltime beschikbaar voor 36 uur per week (verdeeld over 5 dagen);
  • Ben je dienstverlenend, proactief en communicatief sterk;
  • Beschik je over een oplossend vermogen;
  • Ga je graag een nieuwe uitdaging aan.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!