Vacature Automonteur Veghel gezocht Veghel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Als jij aanwezig bent loopt alles gesmeerd én dan in het bijzonder de motorketting. Je bent geroutineerd én bewaart overzicht in elke situatie. Zo weet jij precies waar de knelpunten zijn ontstaan. Jij hebt simpelweg alles onder ‘cruisecontrol’. Voor de nieuwste technologieën op het gebied van auto’s draai jij warm. Je weet wel, net als een motor warm draait van een door jou vervangen distributieriem. Ben jij niet aan het werk? Dan ben jij alsnog druk aan het sleutelen in de garage. Dit zit jou nou eenmaal in het bloed. Een typische maker!
In deze functie voer je zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit voor de klant. Je beoordeelt de staat van auto’s en maakt een inschatting van het benodigde onderhoud. Naast onderhoud, voer je ook APK keuringen uit en verzorg je de inbouw van diverse apparatuur en accessoires. Veel afwisseling in deze job is gegarandeerd want werkzaamheden als aircoservice, bandenservice en uitlezen horen ook bij jouw takenpakket.

Werkzaamheden Automonteur

Uitvoeren van reparatiewerkzaamheden;
Plegen van onderhoud;
Autobanden verwisselen;
Informeren werkplaatsreceptie over voortgang.

Functie-eisen

Wij vragen

Een MBO-opleiding richting autotechniek;
Een ‘niet-vies-om-hard-te-werken’ instelling;
Een betrouwbaar persoon;
Gewoon een fijne collega.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!