Vacature Medewerker verzuimbalie Son en Breugel

  • Vakgebied: Overig
  • Soort dienstverband: Tijdelijk
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Plaats: Son en Breugel
  • Salarisindicatie: 1500 - 2000 per maand
  • Plaatsingsdatum: 22 januari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Heb jij affiniteit met arbodienstverlening en veel doorzettingsvermogen? Ben jij woonachtig in de omgeving van Son en Breugel en fulltime beschikbaar? Dan past deze baan bij jou.

Wanneer een medewerker van één van de klanten van ArboNed of HumanCapitalCare zich ziek meldt, wordt dit geregistreerd in een verzuimregistratiesystemen; Adapt of Medcare. Gebeurt dit niet correct, compleet of volgens de juiste structuur, dan kan het zijn dat een ziekmelding niet goed opgevolgd wordt. Hierdoor krijgt een medewerker niet de juiste behandeling, is de klant ontevreden en kan dit – in het ergste geval – zelfs tot een schadeclaim leiden. Als medewerker verzuimbalie zorg jij er met jouw collega’s voor dat het nooit zo ver komt.

Samen met jouw collega’s zit je bovenop de meldingen die binnenkomen van handmatige- en systeemfouten. Denk aan een betermelding, zonder ziekmelding. Of een ontbrekend werkgeversnummer. Maar denk ook aan afdelingscodes die niet bekend zijn bij ons, waardoor we niet weten bij welk bedrijfsonderdeel van de klant een melding hoort. Allemaal zaken waarvan het systeem aangeeft dat er iets niet klopt. Wat de melding ook is, jullie lossen deze zo snel mogelijk op door te schakelen met de gezondheidscoördinatoren en re-integratie- & preventieadviseurs van de verschillende merken. Of door aan de bel te trekken bij applicatiebeheer. Samen verbeteren jullie de systemen en processen iedere dag een beetje meer.

Jij werkt in een team met vijf collega’s, die ieder hun eigen werkzaamheden hebben. Er wordt op een hybride manier met elkaar samengewerkt, zowel vanuit kantoor als vanuit huis. Onderling is er goed contact, onder andere door een wekelijks teamoverleg. Daarnaast heb je natuurlijk veel contact met de interne klanten waaronder collega’s van ArboNed en HumanCapitalCare. Je bouwt dan ook snel een netwerk op waarmee je in verbinding met de business systemen en processen verbetert.

Functie-eisen

Jij snapt dat hoe beter het proces verloopt, hoe tevredener de klant is. En daar wil jij je graag hard voor maken, ook als dat soms wat moeite kost. Prioriteiten stellen, openstaande punten najagen en deadlines bewaken zijn voor jou dan ook geen probleem. Daarbij weet je goed te verwoorden wat je wilt bereiken en kun je anderen in beweging krijgen. Ook vragen we:

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met de arbodienstverlening.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!