Vacature Accountmanager Noord-Europa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ben jij graag op pad? Onderhoud jij graag contact? Dan is dit misschien wel wat jij zoekt! Als accountmanager Noord-Europa ben je verantwoordelijk voor de verkoop van safaritenten in de regio Noord-Europa met als belangrijkste landen Duitsland en de Benelux. Je hebt contact met bestaande klanten voor mogelijke uitbreiding of advies en volgt leads op die bij de opdrachtgever binnenkomen. Als er even geen leads of bestaande klanten zijn om mee aan de slag te gaan doe je acquisitie om bij nieuwe campings en recreatieparken tenten te mogen plaatsen. Als accountmanager bij onze opdrachtgever ga je op pad met een mooi tastbaar product wat vaak een echte meerwaarde is voor een camping en waarmee een recreatieondernemer zijn rendement kan verhogen.

Functie-eisen

Accountmanagement is jouw ding, je vindt niks leuker dan leads om te zetten in orders en nieuwe klanten te werven. Jij bent commercieel, klantgericht en geeft altijd eerlijk advies aan jouw klanten. Verder heb jij een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift en vind je het leuk om eigen verantwoordelijkheden te krijgen over jouw taken.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!