Vacature Medewerker Wasstraat Barneveld

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Vind jij het belangrijk dat een auto van binnen én van buiten schoon is en mooi glimt? Lees dan snel verder, voor onze opdrachtgever in Barneveld zijn wij op zoek naar een medewerker wasstraat! In deze functie ben je verantwoordelijk voor een schone auto voor de verkoop, het gaat om zowel de buitenkant als om de binnenkant van de auto.
Omdat je de auto’s op het terrein als chauffeur moet verplaatsen is het natuurlijk van belang dat jij je rijbewijs hebt!

De ene keer ben je een Peugeot 107 aan het poetsen waarna je ook een Porsche 911 door de autowasstraat moet halen, als dé grootste autoveiler van Nederland en één van de grootste van Europa is ons wagenpark groot en divers. Ben jij die aanpakker die wij zoeken voor deze opdrachtgever? Solliciteer dan snel!

Om als autopoetser of autowasser bij onze opdrachtgever aan de slag te gaan is het belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat en natuurlijk ook voor detail hebt. Vanuit de richtingen Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht, Hilversum & Harderwijk zijn zij met eigen vervoer goed te bereiken!

De voorkeur gaat uit naar iemand die fulltime beschikbaar is voor 40 uur per week maar in overleg is een parttime dienstverband ook mogelijk!

Functie-eisen

Heb jij affiniteit met de autobranche?
Ben jij in het bezit van een rijbewijs B?
Ben jij een echte aanpakker zonder het oog voor detail te verliezen?
Kan jij goed zelfstandig werken?

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!