Vacature Monteur Buitendienst – Terberg Special Vehicles in regio Zutphen Zutphen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Jouw werkdag voor Terberg Special Vehicles start jij vanuit huis! Terberg is een stabiele, vooruitstrevende werkgever waar goed werkgeverschap hoog in het vaandel staat. Een wereldspeler zijn ze zeker, want de Terminaltrekkers die zij bouwen zijn terug te vinden in meer dan 120 landen wereldwijd!

Als monteur buitendienst ga jij met een luxe servicebus met de modernste gereedschappen op pad. Naast de goede uitrusting ben jij het visitekaartje van de organisatie, daar hoort natuurlijk een brede glimlach en goed humeur bij. Je gaat langs klanten met als doel dat de terminal- en distributietrekkers (diesel en volledig elektrisch) de komende periode weer storingsvrij te laten werken. Je stemt vervolgwerkzaamheden af en rapporteert je werk met behulp van de handige Mobile Field System tool. Af en toe werk je flexibel wat langer door en soms op zaterdag, als de klus daarom vraagt.

In de functie is er veel afwisseling en vrijheid, zo kom je op vele plekken en bij prachtige bedrijven in Nederland. Houd er rekening mee dat je de eerste maand voor interne trainingen veel naar IJsselstein gaat, daarna zal je bij goed functioneren af en toe op het hoofdkantoor moeten komen.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie Buitendienst Monteur Speciale Voertuigen beschik je over het volgende:

  • Technische opleiding gevolgd en afgerond;
  • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in de diesel- of elektrotechniek;
  • Nauwkeurig en kwalitatief bewust te werk gaan;
  • Veel verantwoordelijkheidsgevoel en een representatieve en servicegerichte werkethiek;
  • Je bent woonachtig in de regio van: Zutphen: Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Deventer, of ertussenin.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!