Vacature Btw-specialist regio midden Amersfoort

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Onze opdrachtgever groeit met hun klanten mee. Zij versterken hun positie op het gebied van advisering al jaren. Hierin merken zij dat vraagstukken vanuit klanten steeds complexer worden. Omdat zij meegroeien met de klanten zijn zij daarom opzoek naar een btw-specialist. Iemand die de klanten optimaal kan helpen met diens complexere vragen en energie krijgt van het beantwoorden van (complexe) btw gerelateerde vraagstukken. In deze functie kun je werken op een kantoor in de buurt en adviseer je van hieruit andere kantoren in de regio. Je zult je regelmatig ook op andere kantoren in de regio te vinden zijn. Je zal dus verschillende locaties bezoeken en collega’s ontmoeten!

In jouw functie als btw-specialist weet jij jezelf op de kaart te zetten. Je hebt een proactieve instelling en wacht opdrachten niet af. Contact maken met collega’s en (toekomstige) klanten gaat je gemakkelijk af en doe je met plezier. Met jouw kennis en kunde zorg je samen met de organisatie voor kwalitatieve dienstverlening en groei. Als btw specialist vervul je richting je collega’s een mentorrol op het gebied van het adviseren en het delen van jouw kennis met betrekking tot (lastige) btw-gerelateerde opgaves. Daarnaast neem je geregeld deel aan de specialistengroep btw.

Functie-eisen

– Je hebt meer dan 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
– Je bent in het bezit een diploma WO fiscaal recht of fiscale economie.
– Je bent expert op het gebied van btw of je bent jezelf aan het ontwikkelen op dit gebied.
– Je maakt graag nieuwe contacten en bent communicatief sterk.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!