Vacature Logistiek Medewerker

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Wil jij lunchen op kosten van de baas en lekker actief bezig zijn? Lees dan snel verder!

Voor Datona in Haulerwijk zijn wij op zoek naar een veelzijdige logistiek medewerker met enige ervaring. In de functie van logistiek medewerker zorg je er samen met je collega’s voor dat alle bestellingen naar de juiste klant worden verstuurd, dit doe je door correct te verzamelen en in te pakken. Verder zorg jij er voor dat alle inkomende goederen op de juiste manier worden verwerkt en op de correcte locatie in het magazijn komen te staan. Dit doe je doormiddel van een heftruck of palletwagen. Heb je geen heftruckcertificaat? Geen zorgen! Deze kun je via ons halen. Verder voer je licht administratieve taken uit zoals het verwerken van pakbonnen en retourenverwerking. Daarnaast kun jij je broodtrommel thuislaten, elke dag is er namelijk een gezamenlijke lunch geregeld.
Doordeweeks kom je te werken in de dagdienst (8:00 – 17:00 uur) of de middag/avonddienst (12:00 – 21:00 uur). Daarnaast ben je bereid om zo af en toe op zaterdag te werken tussen 9:00 en 17:00 uur.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker die al enige ervaring heeft binnen de magazijndeuren. Daarnaast hou jij er van om in een gezellig team te werken binnen een open en informele organisatie. Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Ervaring met het verwerken van bestellingen is een pre;
  • Je hebt geen problemen met af en toe avond- en zaterdagdiensten;
  • Heftruck-ervaring is een pre;
  • Je draagt zorg voor pakketten die je verstuurt;
  • Je bent gedreven om alle pakketten op tijd te versturen.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!