Vacature Trainer/ Coach

  • Vakgebied: Overig
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Aantal uur: 32-40 uur per week
  • Salarisindicatie: 0 - 500 per maand
  • Plaatsingsdatum: 18 januari 2023
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Met de invoering van de participatiewet is er veel veranderd voor gemeentelijke sociale diensten, sociale ontwikkelbedrijven en PRO/VSO scholen. Methodische arbeidsontwikkeling en samenwerking tussen ondernemers, overheid en onderwijs is hierbij belangrijker dan ooit.
PTC Werkstap is dé partner voor organisaties die behoefte hebben aan methodische arbeidsontwikkeling. De speciaal voor PTC Werkstap ontwikkelde applicatie Werkstap wordt hierbij ingezet om de route naar duurzaam werk te plannen, uit te voeren, de voortgang te monitoren en te rapporteren.

Als trainer/coach maak je samen met een consultant van PTC Werkstap tijdelijk deel uit van een programmateam. Dit team heeft als doel om ondernemers, overheid en onderwijs binnen arbeidsmarktregio’s te verbinden en de werkwijze voor methodische arbeidsontwikkeling te implementeren en te borgen. Die consultant begeleidt het programmateam met het vaststellen van strategische keuzes, het uitwerken van processtappen met tools en met ondersteunende softwareapplicaties. Jij als trainer/coach bent verantwoordelijk voor het trainen en coachen van praktijkopleiders, jobcoaches en docenten voor het toepassen van de ontwikkelmethodiek en het werk en met de softwareapplicatie Werkstap.
PTC Werkstap trainingen zijn vormgegeven volgens het 10/20/70 principe: hierbij leren professionals 10% in workshops, 20% door intervisie met collega’s en 70% door zelf te ervaren op de werkvloer. Je traint de professionals én bent de ‘coach on the job’ in het toepassen van de methodiek waarin het begeleiden van medewerkers centraal staat.
Intern zul je een opleiding ‘loonwaardedeskundige’ krijgen. Bij de bepaling van het loonwaardepercentage stelt de loonwaardedeskundige de arbeidsprestatie per taak vast op basis van de elementen tempo, kwaliteit en netto werktijd en zet deze af tegen de arbeidsprestatie per taak in de normfunctie op basis van de elementen tempo, kwaliteit en netto werktijd.

Functie-eisen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur met toegepaste psychologie als studie.
Je hebt werkervaring als trainer en coach. Het liefst binnen het Sociale Domein.
Je staat open voor diverse werkzaamheden en bent voortdurend bezig met je eigen ontwikkeling, de ontwikkeling van PTC Werkstap e?n de ontwikkeling van de opdrachtgever.
Je buigt weerstand om en weet hoe je mensen kunt inspireren en motiveren.
Je bent scherp, pro-actief en gedreven.
Je bent bereid om voor opdrachten door het gehele land te reizen.
Je bent 36 uur per week beschikbaar.
Bekend zijn en kunnen werken met softwareapplicaties (Werkstap of Jobport) is een pré.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!