Vacature Logistiek medewerker Varsseveld

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Als logistiek medewerker ben je een werkzaam samen met enthousiaste collega’s op de logistieke afdeling. Je bent een pakt alles aan steekt graag de handen uit de mouwen! Ervaring is een pré maar zeker geen vereiste. Je voelt je verantwoordelijk en bent een sociaal persoon. Mocht je nu denken dit ben ik, lees dan verder!
Als logistiek medewerker voor een opdrachtgever in Varsseveld ga je aan de slag om de logistieke afdeling in goede banen te leiden. Je werkt netjes, gestructureerd en bent secuur. Samen met je collega’s zorg je voor het beste resultaat. Je bent in het bezit van een hef- en reachtruckcertificaat of bent bereid deze te behalen. In het magazijn is het laden en lossen van vrachtwagens een groot onderdeel. Veiligheid staat ten alle tijden voorop en ook zien we graag dat je bereid bent om waar nodig aan te pakken tot alles geladen of gelost is. Ervaring als logistiek / magazijn medewerker is hier dan ook mooi meegenomen. Er wordt gewerkt in 3- ploegen gezien het werk dag en nacht doorloopt. Dit vraagt een stukje bereidheid tot het werken in een ander ritme en een flexibele houding.
Herken jij jezelf nou in het bovenstaande? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!
De opdrachtgever in Varsseveld is goed bereikbaar vanuit Lichtenvoorde, Doetinchem, Aalten en Winterswijk.

Functie-eisen

Je beschikt over enige werkervaring in de logistiek
Je bent ambitieus en zou door willen groeien in een leidinggevende functie
Je hebt een hef- en reachtruckcertificaat of je bent bereid deze te halen
Je beheerst de Nederlandse taal goed
Je bent fulltime beschikbaar

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!