Vacature Chauffeur CE Picnic pendeldienst Utrecht

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Vind jij boodschappen doen ook niet leuk? Heb jij je CE rijbewijs? Ben je ook nog eens op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Voor Picnic zijn wij op zoek naar CE chauffeurs die de producten van de distributiecentra naar de hubs van Picnic brengen. Zodat de welbekende kleine autootjes kunnen zorgen dat iedereen op tijd zijn boodschappen binnen heeft.

Hoe ziet jouw dag eruit als vrachtwagenchauffeur voor Picnic?

Je dag start op zijn vroegst om 6:00 uur. Je laadt samen met behulp van je collega op het distributiecentrum je vrachtwagen. Daarna ga jij op pad om de goederen netjes af te leveren op de Picnic hub punten. Daar aangekomen los jij je rolcontainers. Gelukkig kun je vaak gebruik maken van een elektrische containertrekker. Mocht er emballage zijn dan neem jij dat uiteraard weer mee terug naar het distributiecentrum. Ook kan het zijn dat je bij de leverancier spullen ophaalt en naar het distributiecentrum brengt Je dag eindigt op zijn laatst om 23:00 uur.

Verder werk jij om de week in het weekend. Uiteraard krijg jij daar een vrije dag doordeweeks voor terug. Mocht jij elk weekend willen werken dan is dat geen enkel probleem!

Functie-eisen

Als jij jezelf al ziet rijden met je wagen vol met eten en drinken dan herken jij jezelf ook in de volgende punten:

  • Je hebt je CE rijbewijs en een geldige code 95;
  • Je bent 8 tot 40 uur per week beschikbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je kan om de week in het weekend werken;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht of Diemen zodat je na je werk ook weer lekker snel thuis bent.

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!