Vacature Commercieel medewerker wonen Amsterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Een baan als commercieel medewerker wonen, bij een bedrijf waar collega’s gemiddeld 7 jaar werken. Dát getuigt van goed werkgeverschap! Wil jij de klanten blij maken? Bij REBO Groep in Amsterdam, Utrecht én vanuit onze andere locaties doen wij dit dagelijks. Jij bepaalt welke kandidaten de woning zullen krijgen door een eerlijke procedure en mag het mooie nieuws aan de gelukkigen vertellen. Van het eerste contact tot sleuteloverdracht, ben jij de toegewijde contactpersoon. Je ontvangt hiervoor een salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,-, de mogelijkheid om 3 dagen thuis te werken en minimaal 2 dagen op kantoor, een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Dit ga je doen!

Binnen REBO Groep wordt de functietitel commercieel medewerker omgetoverd tot verhuurspecialist wonen en deze naam zegt het al, jij gaat je bezig houden met huuropzeggingen, woningen weer in de markt zetten, onderhouden van contacten en het voeren van gesprekken. Een baan waar klantvriendelijkheid heel belangrijk is, waar niet eigenlijk hè! Ook wij vinden het belangrijk om verwachtingen te overtreffen met de service die wij bieden.

Jij ben hét aanspreekpunt voor onze potentiële huurders, waarbij jij je richt op het maken van de ideale huurmatch. Je bent verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces. Samengevat, de taken die bij jouw functie horen:

·       Behandelen van huuropzeggingen

·       Woningen ‘opnieuw’ in de markt zetten

·       Onderhouden van de contacten met kandidaat huurders

·       Voeren van gesprekken om dossiers compleet te maken

·       Portefeuille beheren van huurwoningen

·       Afstemmen met collega’s binnen REBO Groep over de te huur staande woningen

·       Begeleiden van bezichtigingen op het moment dat de huurwoning leegstaat, dit komt niet vaak voor

Als verhuurspecialist afdeling wonen, heb je dus veel contact per email en telefoon. Administratief zal ongeveer 80% van je tijd in beslag nemen en 20% klantcontact. Een functie om blij van te worden, wanneer je gelukkig wordt van veelvuldig in contact te staan met mensen.

Het team bij REBO Groep

Op één van de kantoren van REBO Groep kom jij te werken. Bijvoorbeeld in Amsterdam tegenover de Arena, waar je een prachtig zicht hebt op de Arena vanaf de 6de verdieping. Als Laag-Soeren, Deventer, Amersfoort, Eindhoven, Utrecht of Rotterdam passender is qua locatie, dan kunnen we dit bespreken. De kantoren zijn modern met veel licht inval. Fijn dus om hier te werken.

Het team bestaat uit collega verhuurspecialisten zoals Eala Pierens en commercieel technisch inspecteurs. De leiding voor de verhuurspecialisten wonen is in handen van Coördinator Ries Doornebal en manager Sander Veldman. Sander is zijn loopbaan bij REBO Groep begonnen in 1997 als verhuurmedewerker en inmiddels is hij nog altijd onderdeel van ons prachtige bedrijf. Ja, bij REBO Groep kun jij je dus echt ontwikkelen!

REBO Groep biedt de medewerkers veel vrijheid om hun eigen planning te maken en hun werk in te delen. Werkplezier staat hoog in het vaandel en dat zie je terug in de gemiddelde dienstjaren van de medewerkers, op dit moment is dat 7 jaar!

Functie-eisen

Als verhuurspecialist wonen bij REBO Groep in Amsterdam of één van de andere locaties, is het natuurlijk wel handig om de taken goed te kunnen uitvoeren! Dus vragen wij het volgende van jou, zodat je met plezier je werkt kunt doen:

       MBO+ werk- en denkniveau met een passie voor vastgoed

       Kennis en ervaring in een soortgelijke functie, ervaring tijdens een stage is hierin ook mogelijk

       Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

       Je herkent jezelf als gedisciplineerd en nauwkeurig in administratieve taken

Je zet graag een extra stap voor optimale klanttevredenheid

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!