Vacature Finance Administrateur * Aan het IJ & 50% thuiswerken * Amsterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Als Finance Administrateur verzorg je de gehele financiële administratie van de 3 entiteiten van A-tot-Z. Een echte allround Finance functie waarbij de gehele P&C cyclus jouw verantwoordelijkheid heeft. Jouw werkzaamheden zijn dus echt divers; van uitvoerende debiteuren- en crediteurenadministratie tot het opstellen van de jaarrekening in samenwerking met de accountant. Daarnaast stel je als Finance Administrateur de verschillende rapportages op en analyseer je deze. BTW-aangiftes, pensioenen/ verzekeringen en het controleren van de salarisadministratie is ook een onderdeel van je rol. Je rapporteert direct aan de Directeur van dit MKB bedrijf. Hij ziet je graag als sparringpartner aangaande Finance vraagstukken. Ook initieer je en neem je deel aan organisatie brede (verbeter) projecten, waarbij jij Finance vertegenwoordigt. Kortom een allround Finance rol!
 

Functie-eisen

Finance Administrateur;  jij als Finance allround professional werkt graag in een professionele werkomgeving. Collega’s waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Je vindt feedback geven leuk en ontvangt ook graag feedback, zodat je nooit stilstaat in jouw ontwikkeling. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en enige jaren ervaring in een Finance rol. Ook als je nog geen ervaring hebt in alle werkzaamheden, maar het wel graag wilt leren, verzoeken wij je te reageren. Naast uitstekende kennis van de Nederlandse taal, beheers je ook de Engelse taal. Belangrijk is: dat je een Finance professional bent;, graag verantwoordelijkheid neemt, proactief, zorgvuldig, accuraat, organisatorisch sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!