Vacature Onderhoudstimmerman Gouda Gouda

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Meestersgilde is op zoek naar een onderhoudstimmerman in Gouda. Zoek jij als timmerman een functie met veel vrijheid en afwisseling, dan is deze vacature in regio Gouda wat voor jou. Extra uitdagend aan deze functie is dat het bedrijf waar je gaat werken veel werk heeft in de binnenstad van Gouda, zo draag jij bij aan het onderhoud van monumentale panden in de binnenstad van Gouda. 
Wat ga je doen?
Dagelijks herstel je en renoveer je woningen en panden in Gouda en omgeving. Veel voorkomende werkzaamheden zijn plaatsen van wanden, plafonds aftimmeren, isoleren van woningen, gevelbekleding aanbrengen, kozijnrenovaties en diverse aftimmerwerkzaamheden. Naast aftimmerwerk herstel je kozijnen en ben je in staat om houtrot reparaties of deelvervangingen uit te voeren.

Als onderhoudstimmerman werk je zelfstandig op de verschillende projecten, maar je bent ook in staat om in klein teamverband te werken. Verder is het belangrijk dat je in staat bent om te communiceren met bewoners en opdrachtgevers. 

Functie-eisen

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt aantoonbare ervaring als timmerman
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer
  • Je kan goed communiceren met collega’s en opdrachtgever. 

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!