Vacature Office Manager Zorg (FT) * HR & Facility Amsterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Office Manager Zorg, omdat je het hart vormt van deze dienstverlener, zijn jouw werkzaamheden zeer divers. Echt geen dag is hetzelfde! In grote lijnen richt je je op HR, Facility, Finance en je rol als PA voor de directie. Je houdt ‘alle ballen in de lucht’ en stelt ieder moment van de dag weer nieuwe prioriteiten:

  • HR administratieve werkzaamheden; het opstellen van contracten, het up to date houden van personeelsdossiers, administreren van salarismutaties, support bieden aan recruitment & onboarding
  • Facilitaire werkzaamheden; zorgdragen voor een optimale (mooi, comfortabel, volgens arbo richtlijnen, veilig en technisch/ IT goed werkbaar) werkomgeving op de verschillende locaties (natuurlijk werk je daarbij samen met externe partijen en interne IT collega), sourcen/ mede bepalen van nieuw te openen kantoren om het vervolgens smaakvol in te richten (ook zal je fysiek reizen naar de kantoren), contacten onderhouden (onderhandelen)/ samenwerken met externe leveranciers (zoals schoonmaak, etc.).
  • Communicatieve werkzaamheden; je bent het aanspreekpunt voor organisatie brede vraagstukken voor collega’s, het eerste aanspreekpunt voor externen zowel telefonisch, online als live, het verzorgen van zelfstandige correspondentie in Nederlands en Engels en verzorging van post.
  • Organisatorische werkzaamheden; support bieden bij organisatie van events (zowel online als live)
  • Administratieve werkzaamheden; support bieden bij facturatie en overige licht financieel administratieve werkzaamheden
  • PA voor de directie; (complex) agendabeheer, optreden als gastvrouw voor bezoekers, voorbereiden en organiseren van meetings.

Als Office Manager rapporteer je direct aan de directeur. Wanneer je op zoek bent naar een baan waar je echt verschil kunt maken, zoek niet verder!! Jouw toegevoegde waarde is groot als Office Manager!
 

Functie-eisen

Je wordt vooral blij als je dit Office Manager profiel leest! Je bent integer en resultaatgericht, maar verliest ‘de menselijkheid’ nooit. En als jouw handen gaan ‘kriebelen’ bij het lezen van dit profiel, omdat je niet kunt wachten om te starten, reageer direct!
Gezien de veelzijdigheid van deze Office Manager baan en de vrijheid die je krijgt, is een HBO/ WO werk- en denkniveau plus minimaal 3 jaar ervaring noodzakelijk. Computerprogramma’s zoals MS Office beheers je goed en nieuwe systemen maak je je snel eigen. Gezien de internationale contacten van de organisatie beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal goed. Je bent bovenal een leuke collega die niet alleen haar werk belangrijk vindt, maar vooral ook de omgeving waar je werkt. Controle hebben vind je prettig, je werkt gestructureerd en bent zorgvuldig. Energie krijg je van veel verschillende werkzaamheden en het continue nieuwe prioriteiten moeten stellen. Regelen & organiseren noem jij als jouw krachten. Iemand die alle ballen in de lucht houdt en zelf initiatieven neemt, dat ben jij!
 

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!