Vacature Begeleider demontage en reiniging Nijkerk Roermond

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Ben jij een harde werker die houdt van doorpakken? Werk zowel parttime als fulltime in deze functie als demontage en reiniging begeleider en ontvang een brutosalaris tot wel € 2.500,- per maand plus een reiskostenvergoeding! Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een begeleider demontage en reiniging voor een opdrachtgever in Nijkerk.

Als begeleider demontage en reiniging ben je verantwoordelijk voor het aansturen van je collega’s. Dit doe je op een manier waardoor doelen gehaald worden en een prettige werksfeer gewaarborgd is. Als begeleider heb je een meewerkende rol. Je bent medeverantwoordelijk voor het verwerken van binnenkomende hulpmiddelen. Je (de)monteert en reinigt zowel mechanische als elektrische hulpmiddelen en onderdelen ervan. Ook zorg je ervoor dat de hulpmiddelen en onderdelen ervan schoon in ons magazijn komen te staan en direct opnieuw inzetbaar zijn. Verder zorg je dat hulpmiddelen op de juiste plek komen te staan, zorg je voor orde en netheid in het magazijn en verwerk je bijkomende administratie.

Dit krijg je
Brutosalaris van € 2.275,- tot € 2.500,- per maand
Reiskostenvergoeding volgens regeling opdrachtgever
Parttime of fulltime baan van 32 tot 40 uur per week
Uitzendcontract via Manpower
Gratis ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
Pensioenopbouw via Manpower (vanaf acht gewerkte weken)

Functie-eisen

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Ten minste één jaar werkervaring als begeleider demontage en reiniging, monteur werktuigkundige, projectbegeleider of vergelijkbaar
  • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week

Bij voorkeur woon je in (de buurt van) Nijkerk, Amersfoort, Barneveld of Harderwijk.

Is dit jouw nieuwe baan en wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Direct reageren op deze vacature

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Eindig niet onderop de stapel! Een opvallend cv verhoogd uw kans op een sollicitatiegesprek met 43%. Maak voor slechts 4,95 een prachtig cv met EasyCV!
  • Geen cv bij de hand? Mail de vacature naar uzelf en solliciteer later!